Начало

Добре дошли в Екипа на готините! 

 

Ние сме Златинка и Галин Радеви и от 2003 г животът на нас и семейството ни е свързан с Форевър.  Щастливи сме, че заедно с нас са стотици готини приятели и техните семейства, които също  искат да са здрави и свободни!

 

ФОРЕВЪР ни даде възможност да споделяме със света отлична бизнес възможност и прекрасни продукти. Радваме се на финансова независимост и по-добро здраве благодарение на тази уникална възможност. Ако и вие се отнасяте сериозно към здравето и финансовото си бъдеще, ФОРЕВЪР е точно за вас!

 

Каквото и да мечтаете да постигнете в живота си, Форевър Ливинг Продъктс е отличен инструмент за целта. Започвайки от дома, можете да си изградите бизнес, който да ви даде времето и средствата да правите нещата, които винаги сте искали.

 

За какво мечтаете? Нова кола? По-хубав дом? Дълги почивки? Да изплатите дълговете си? Финансова свобода?

С Форевър  всичко това е по-близо, отколкото си представяте!

Ако искате повече от живота - по-здраво тяло и съзнание, по-голям контрол върху начина, по който печелите доходите си, по-богато възнаграждение за усилията ви и повече време за себе си и семейството, можете да го откриете тук!

Отделете малко време, за да видите какво предлага Форевър Ливинг Продъктс. Ще ви отнеме само няколко минути да промените живота си завинаги!

 

 

Представяне на фирмата и продуктитe:

06.10.2018 /събота/ -  гр Варна - хотел Аква - начало 12.00 часа - национално представяне на Форевър

12,00 - 13,00 - Бизнес представяне

13,30 - 14,30 - Бърз старт - обучение за нови дистрибутори

15.00 - 16,00 - Продуктово обучение

    

Искате да подобрите живота си?     Да подобрите здравето си?

Заповядайте, за да научите повече за възможността с Форевър Ливинг и за невероятните свойства на Алое Вера.

 

 

Вход свободен!