За нас

  • Централен офис
    Централен офис
  • Алое и вера 1
    Алое и вера 1
  • Алое и вера 2
    Алое и вера 2

Можете да имате всичко, което пожелаете, стига да го искате достатъчно силно. Можете да бъдете всичко, което искате, да притежавате всичко, което пожелаете,да постигнете всичко, което решите, стига да постоянствате в желанието си целенасочено и твърдо. Ако сте решили да вземете здравето и съдбата си в собствените си ръце, обадете ни се. Има само едно по-хубаво нещо от това сам да си изградиш успешен бизнес и то е на всяка стъпка по пътя към успеха да бъдеш подкрепян от компания с годишен оборот надхвърлящ 2 милиарда долара. Предлагаме ви много полезни материали, с чиято помощ можете превърнете мечтите си в реалност.

Повече от 30 години Форевър Ливинг Продъктс открива най-добрите природни източници на здраве и красота и ги споделя със света. На 13 май 1978 г. се провежда първата бизнес среща, когато вече са създадени продуктите и маркетинговия план. Днес, повече от тридесет години по-късно, ФЛП работи в над 130 страни и продажбите ни надхвърлят 2 милиарда долара. Ние сме най-големият производител, преработвател и дистрибутор на Алое Вера в света. Плантациите ни в САЩ, Карибите и Мексико са на площ от над 2000 хектара. Това осигурява непресъхващ източник на най-чистото Алое за нашите дистрибутори и ни превръща в най-сериозния доставчик на Алое в света. Продъктс има най-голямата инсталация в света за преработка на натурални пчелни продукти, събирани в пустинята Соноран в Аризона

Форевър Ливинг Продъктс предлага висококачествени продукти за здраве и красота. Компанията е разработила гама от напитки с Алое Вера и козметични продукти, които позволяват на милиони хора по света да се докоснат до забележителните свойства на това растение и благотворното му въздействие върху цялото тяло. Прибавете към тях разнообразните хранителни добавки и продукти от пчелния кошер и ще получите цялостна система за постигане на по-добро здраве и красота.
Над 9 милиона дистрибутори се радват на възможностите за здравословен живот и финансова независимост, които компанията предлага. Вие можете да бъдете един от тях , където и да се намирате по света.

Нашите принципи на успеха

Имайте мечта
Имайте цел и работете за осъществяването и
Вярвайте в себе си и в бизнеса
Не се задоволявайте с постигнатото
Стройте мостове
Бъдете последователни
Работете професионално и спазвайте системата
Учете се и подражавайте на майсторите
Насърчавайте и обучавайте екипите си
Бъдете пример за хората,които ви следват
Забавлявайте се и участвайте във всички състезания и квалификации

Независими дистрибутори на FLP
Сеньор Мениджъри
Златинка Радева    0899 337 232
Галин Радев       0898 304 739
 
e-mail: zlatinka_tr@abv.bg     galin_radev@abv.bg 
skype: zlatinkaradeva

Обадете ни се и ние ще ви посъветваме как можете да си закупите необходимите ви продукти с отстъпка !
Ако живеете извън България, ще ви помогнем да се регистрирате там , за да можете да се възползвате от тези невероятни продукти !