Сапун с авокадо за лице и тяло

Цена:13.76лв.
Avocado Face & Body Soap
Сапун с авокадо за лице и тяло
ОПИСАНИЕ
Естествената красота започва от чистата и здрава кожа. А чистата и здрава кожа започва от природата. В продължение на 30 години Форевър Ливинг Продъктс е лидер в откриването и усъвършенстването на натурални източници за по-мека, по-гладка и по-красива кожа. Наскоро открихме поредното съкровище на природата - авокадото.

 

Създаден със 100% чисто масло от авокадо, новият сапун на Форевър обича вашата кожа. Той я почиства и същевременно овлажнява с натуралните, подмладяващи свойства на този ценен плод. Сапунът за лице и тяло с авокадо е подходящ за всички типове кожа. Той нежно измива мазната кожа без дразнене, като поддържа порите чисти и здрави. Бързо успокоява сухата и чувствителна кожа, като прониква дълбоко, за да я подхрани и овлажни.

Естествените свойства на авокадото го превръщат в идеалната храна за вашата кожа. То е богат източник на така ценните за кожата витамини A, B, D и E. Съдържа големи количества калий, който доставя полезните витамини бързо и равномерно до най-дълбоките слоеве на кожата. Така тя е идеално почистена и овлажнена. В него откриваме много мононенаситени мастни киселини, които допринасят за омекотяването и възобновяването на грубата, суха или застаряваща кожа. Притежава антиоксидантни и лековити свойства - стимулира производството на колаген, запазва еластичността и помага на увредената или проблемна кожа.

Тъй като сапунът с авокадо на ФЛП овлажнява и почиства, действието му продължава дълго след като сте се изкъпали. Маслото от авокадо допълват естествени цитруси, ароматно и свежо напомняне, че сапунът допринася за вашата мека и еластична кожа през целия ден.

Красивата кожа е чиста, здрава и подхранена. Дарете на своята онова, за което жадува - чистото авокадо в новия сапун за лице и тяло от Форевър Ливинг Продъктс.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Прилагайте сапуна с авокадо върху тялото и лицето, изплакнете напълно и подсушете кожата с хавлиена кърпа.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Авокадото е богат източник на витамини А, В, D и Е.
  • Съдържа антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали.