Поръчка

 

 

1. Поръчки се приемат и изпълняват на територията на България.

2. От сайта пазарувате по цени за крайни клиенти. Ако желаете да си поръчате продукти, може да го направите по един от следните начини - да ми се обадите по телефона, да ми пишете на ел. поща или във фейсбук:

моб. тел. 0899337232

WhatsApp 00359899337232

ел. поща zlatinka_tr@flp.com

Facebook: Алое вера - решение от природата

Изпращам пратките с наложен платеж до офис на куриер или до посочен от вас адрес.

3. За да си поръчате продукт или да се регистрирате ако живеете извън България, посетете нашият международен сайт като натиснете Тук. 

 4. Ако желаете да пазарувате по цени на едро в България, за да си поръчвате повече продукти и да ползвате 15% или 35% отстъпка от цената, трябва да последвате този линк: ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Преди да попълните всички данни в молбата си за регистрация, трябва да въведете своя личен работещ имейл адрес, да се съгласите с Общите условия, както и с условията за ползване на уебсайта на Форевър Ливинг Продъктс България. Регистрацията онлайн освен въвеждане на личните данни, изисква и посочване на продуктите като първа поръчка. Може да се регистрирате със Стартов пакет, който ви дава 35% отстъпка при следващи поръчки, а може да откажете тази опция и да изберете да поръчате продукти, които вие сте си избрали. В този случай ползвате отстъпка от 15%. Заедно с първата поръчка, ще получите бланката с попълнените ваши лични данни, която трябва да разпишете и да върнете в срок от 30 дни в офиса на Форевър Ливинг Продъктс България. Във формата за онлайн регистрация ще трябва да посочите моя ID номер и моите имена, тъй като чрез мен се регистрирате във Форевър Ливинг Продъкт България. Моите данни са следните:

Спонсор ID: 359000008117

Спонсор:     Златинка Радева

 

Ако имате нужда от помощ при попълването на онлайн регистрацията или след това, моля свържете се с мен на телефон 0899 337232