Начало

Добре дошли в Екипа на готините! 

 

Ние сме Златинка и Галин Радеви и от 2003 г животът на нас и семейството ни е свързан с Форевър.  Щастливи сме, че заедно с нас са стотици готини приятели и техните семейства, които също  искат да са здрави и свободни!

 

ФОРЕВЪР ни даде възможност да споделяме със света отлична бизнес възможност и прекрасни продукти. Радваме се на финансова независимост и по-добро здраве благодарение на тази уникална възможност. Ако и вие се отнасяте сериозно към здравето и финансовото си бъдеще, ФОРЕВЪР е точно за вас!

 

Каквото и да мечтаете да постигнете в живота си, Форевър Ливинг Продъктс е отличен инструмент за целта. Започвайки от дома, можете да си изградите бизнес, който да ви даде времето и средствата да правите нещата, които винаги сте искали.

 

За какво мечтаете? Нова кола? По-хубав дом? Дълги почивки? Да изплатите дълговете си? Финансова свобода?

С Форевър  всичко това е по-близо, отколкото си представяте!

Ако искате повече от живота - по-здраво тяло и съзнание, по-голям контрол върху начина, по който печелите доходите си, по-богато възнаграждение за усилията ви и повече време за себе си и семейството, можете да го откриете тук!

Отделете малко време, за да видите какво предлага Форевър Ливинг Продъктс. Ще ви отнеме само няколко минути да промените живота си завинаги!

 

 

Представяне на продуктитe всяка сряда от 20 ч в Zoom:

Номера на стаята в Зум 354 963 0368, а паролата е FLP.
И линк за който му е по-лесно с линк

 

 

    

Искате да подобрите живота си?     Да подобрите здравето си?

Заповядайте, за да научите повече за невероятните свойства на Алое Вера. 

Обадете ми се, за да ви консултирам  0899 33 72 32 Златинка Радева