Статистика

Потребители: 663
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2569558

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Да контролираме кръвното си налягане PDF Печат Е-мейл

Продукти, които ни помагат да контролираме кръвното си налягане

Напитки с Алое Вера
  Aloe Vera Gel (код:15), Aloe Berry Nectar (код:34) и Aloe Bits N’ Peaches (код:77) са богати на витамини, минерали, полизахариди и други полезни съставки. Сред минералите в гела от Алое са натрия и калия, които регулират баланса на течностите в организма. Алоето също така допринася за по-добро храносмилане, като поддържа нормално осмотично налягане. И на последно място, то подобрява предаването на нервните импулси в тялото. Приемането на 60-120 мл Алое дневно помагат за контролиране на кръвното налягане.

  Витамин С с овесени трици
  Всяка таблетка Forever Absorbent-C (код:48) съдържа 60 мг витамин С. Овесените трици в състава му подпомагат пълноценното усвояване на този водноразтворим витамин и предотвратяват изхвърлянето му от организма, без да бъде оползотворен. Той е добър антиоксидант и допринася за елиминирането на свободните радикали, които водят до преждевременно остаряване на клетките. Смучете или дъвчете по три таблетки дневно.

  Чесън и мащерка
  Forever Garlic-Thyme (код:65) съдържа висококачествени екстракти от чесън и мащерка, които съвместно допринасят за предпазване от инфекциозни заболявания, за контролиране нивата на холестерола и кръвната захар. Те също така имат съдоразширяващи свойства, благодарение на които намаляват риска от сърдечносъдови проблеми, като предпазват артериите от запушване. Приемайте от 2 до 6 таблетки дневно.

  Арктическо море
  Arctic Sea Super Omega-3 (код:39) предлага мастни киселини омега-3 и 9. Те са незаменими, защото човешкият организъм не може да ги произвежда сам, а се нуждае от тях за правилно функциониране. Тези ненаситени мастни киселини допринасят за регулиране нивата на холестерола и кръвното налягане. Техен източник е рибата, която все повече отсъства от трапезата ни. Ето защо е важно да наваксваме липсата им с тази отлична хранителна добавка от ФЛП. Приемайте по една или две капсули дневно с храна.

 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България