Статистика

Потребители: 678
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2577992

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Forever A-Beta-CarЕ PDF Печат Е-мейл
  
Хранителна добавка с витамини А, Е и селен
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Forever A-Beta-CarЕ представлява формула от основно значение с витамини А (бета-каротин) и Е, както и антиоксидантния минерал селен. Антиоксидантите са жизненоважни в борбата против свободните радикали – химически молекули, които се появяват от замърсители на околната среда и могат да увредят здравите клетки.
От много отдавна витамин А е признат като мощно хранително вещество за зрението и кожата. Forever A-Beta-CarЕ е специално създадена хранителна добавка, доставяща витамин А на организма под формата на бета-каротин. При необходимост, организмът превръща бета-каротина във витамин А в тънкото черво по време на храносмилането. Така че, не съществува опасност от предозиране с витамин А, който в големи дози може да бъде токсичен. Бета-каротинът също е признат за антиоксидант, поради което е идеален спътник на витамин Е и селена.

 Image

Код: 54
100 гел капсули
  Цена: 59,48 лв.
 

Витамин Е е отлична добавка за здра­ва кожа. Използва се за успешното лекуване и на други състояния като горещи вълни по време на менопауза (витамин Е регулира телесната температура) и определени болести на кръвта, като сърповидно клетъчна анемия (витамин Е спомага за функционирането на белите кръвни телца). Помага и при остеоартрит. Витамин Е има и други жизненоважни роли в организма, например на противосъсирващ агент в кръвта.
Третият член на това удивително трио е микроминералът селен. Той е един от най-силните хранителни антиоксиданти и действа синергично както с витамин Е, така и с бета-каротина. Има полезно влияние върху кожата, косата и зрението. Неотдавнашни изследвания показват, че селенът е много важен за здравето на мъжа. Счита се, че недостигът на селен е една от причините за рак на простатата и за намаленото количество сперма.
Поразителни са доказателствата, че тази комбинация от хранителни веще­ства е едно от най-мощните оръжия в битката за добро здраве и сега може да се намери в един продукт – Forever A-Beta-CarE.
СЪСТАВКИ
Витамин А (като бета-каротин) 7.5 мг
Витамин Е (като D-Алфа токоферол) 200 мг
Селен (като L-селенометионин) 0.025 мг
Рафинирано соево масло, желатин, глицерин, пчелен восък, дестилирана вода, розмарин на прах, морковено масло, соев лецитин, екстракт от тъмен рожков.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Една гел капсула два пъти на ден.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Помага при кожни раздразнения и топли вълни по време на менопауза.
  • Допринася за здрава кожа и сърце.
  • Мощен антиоксидант.
  • От особена важност за здравето на мъжете.
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България