Статистика

Потребители: 685
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2588677

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Forever Garlic-Thyme PDF Печат Е-мейл
  
Хранителна добавка с чесън и мащерка
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Диетичната употреба на чесъна и мащерката датира от хиляди години. В египетски папирус от 1500 г. пр.н.е. са изброени 22 рецепти с чесън при оплаквания от главоболие, болки в гърлото и физическо изтощение. Първите действителни доказателства за свойствата на чесъна достигат до нас от 1858 г., когато Луи Пастьор открива, че чесънът унищожава вредни бактерии, а в днешно време ние започваме да разбираме как точно действа и като лекарство. Националната медицинска библиотека на Бетесда, щата Мериленд (САЩ), е съхранила над 100 научни разработки за чесъна, публикувани от 1983 г. насам.

 Image

Код: 65
100 капсули
  Цена: 36,79 лв.
 

Чесънът е сложно растение. Основната активна съставка на суровия чесън е алисинът. Той придава на чесъна характерния му остър мирис. Алисинът е много силен антибактериален агент, навлизащ в кръвоносната система и дезинфектиращ белите дробове, вътрешните органи и кожата. Алисинът е основната активна съставка в добавката Forever Garlic-Thyme. Другите активни съставки включват ажоен, който е противосъсирващ агент, и лецитин, спомагащ за премахването на мастни отлагания, каквото е холестеролът, и подпомагащ превръщането на мазнините в енергия по време на обмяната на веществата. Серните съединения в чесъна са противогъбични и антибактериални, придаващи му ефективност при множество проблеми, включително грип и кандида албиканс. Те също така помагат на чесъна да защити организма от свободните радикали и го превръщат в силен антиоксидант. В състава на чесъна влизат още германий – минерален микроелемент, за който се счита, че помага за подобряване на имунната система на организма, и селен – минерален антиоксидантен микроелемент.
Мащерката съдържа танин, фенол и тимол (сапонини) – антибактериални и противогъбични вещества, които облекчават бронхити, успокояват храносмилателната система и са силни антиоксиданти.
Наличието на калий, калций, магнезий, витамини В и витамин С също допринася за благотворното въздействие на Garlic-Thyme.
СЪСТАВКИ
Концентрат от чесново масло (10 мг са равни на 1000 мг пресни чеснови скилидки)
Мащерка (50 мг листа под формата на прах)
Масло от рапица, желатин, глицерин, лецитин, пчелен восък, дестилирана вода, извлек от рожков.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една гел капсула с всяко хранене.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Антиоксидант.
  • Естествен деконгестант.
  • Дезинфекцира белите дробове, вътрешните органи, кожата.
  • Помага при холестерол, акне, кръвно налягане, простуди, грип, гръдни инфекции и синузит.
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България