Статистика

Потребители: 685
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2588670

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Fields of Greens PDF Печат Е-мейл
      
Хранителна добавка „Зелени поля“
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Когато сме в провинцията през лятото или пролетта, не може да не се впечатлим при вида на зреещите зеленчуци и жита. Колко често обаче в супермаркета всъщност подминаваме зеленчуковия щанд и посягаме към фризера, към охладените храни и грижливо подредените редици от консерви. Нашите родители са ни насърчавали да ядем пресни плодове и зеленчуци, но забързани, прекалено често сме принудени да прибягваме до бързо приготвящата се храна, лишавайки се от жизненоважни вещества в зеленчуците и житните растения.
Форевър Ливинг Продъктс предлага решение на проблема – удобен за употреба източник на много от хранителните елементи в зелените зеленчуци, които толкова често липсват при съвременния начин на хранене.

 Image

Код: 68
80 таблетки
  Цена: 24,19 лв.
 

„Зелени поля“ е подходящо име за тази изключително добре балансирана хранителна добавка. Fields of Greens съчетава кълнове от зелен ечемик, люцерна, стъбла от пшеница и лют червен пипер, както и хромен пиколинат. Fields of Greens съдържа също така и други хранителни съединения като бета-каротин, ензими, амино-киселини, витамини и хлорофил, както и повече фибри, отколкото трици. С един поглед върху съставките забелязваме изобилие от хранителни елементи, специално подбрани, за да се преборят с недостига, породен от „спестяващото време хранене“.
Ечемични стръкове – преди да започнат да се използват житото и ръжта, основната житна култура в Европа е бил ечемикът. Известно е, че сокът от младите ечемични растения съдържа богат коктейл от минерали – калий, калций, магнезий, желязо, натрий, мед, фосфор, цинк и манган. Освен това антиоксидантът, известен като 2-0-ГИ (2-0-гликосилисовитексин), се среща в естествено състояние в листата на зеления ечемик. Д-р Ричард Голд от Тихоокеан­­ския колеж по източна медицина написа за зеления ечемик, че „колкото по-дълго време се взема този адаптоген, толкова по-силен е терапевтичният му ефект“.
Пшенични стръкове – богата, питателна храна, съдържаща също голямо разнообразие от витамини, минерали и микроелементи. Д-р Ан Видмор твърди, че 1/2 кг пресни пшенични стръкове се равнява по хранителна стойност на над 10 кг пресни зеленчуци.
Люцерна – тъй като корените на люцерната достигат голяма дълбочина, те поемат минерали от богатата почва, поради което това растение е една от най-богатите на минерали храни за човека. Съдържаните минерали са напълно балансирани и са в лесно усвоима форма. Освен това люцерната е и отличен източник на витамини А, В6, Е и К. Намалява нивото на холестерола и е естествен растителен естроген.
Лют червен пипер – дълго време използван в традиционната медицина, подобрява кръвообращението и помага при храносмилането.
Хромен пиколинат – хромът е основен минерал, а изследванията показват, че липсва в диетите на 90% от индустриалните нации. Захарта и физическото натоварване карат тялото да използва повече от ограничените количества на погълнатия хром. Хромът увеличава способността на тялото да усвоява инсулина, като по този начин контролира кръвната захар.
Мед – достойнствата на меда като източник на хранителна сила са добре известни. Медът съдържа витамини, минерали и аминокиселини и се използва от дълго време като енергиен източник и като лекарство.
СЪСТАВКИ
Ечемични стръкове - 120 мг
Пшенични стръкове (листа на прах) - 120 мг
Люцерна (листа на прах) - 120 мг
Лют червен пипер - 1.7 мг
Хромен пиколинат - 0.06 мг хром
Пчелен мед, сорбитол, магнезиев стеарат, стеаринова киселина, силициев двуокис.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Една таблетка два пъти дневно.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Отличен многофункционален мулти-витамин и мултиминерал.
  • Богат на минерали.
  • Хлорофилът помага за преодоляване въздействието на радиацията
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България