Статистика

Потребители: 679
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2578849

Още за...

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

За здраво сърце PDF Печат Е-мейл

 

Пълноценно хранене И макар в наши дни здравословното хранене да е много по- пулярна тема, то си остава не много лесно постижимо на практика. Затова Форевър създаде чудесно решение, съчетавайки петте си базови продукта за оптимално хранене в един удобен пакет – Vital 5 (код: 456 и 457). Всеки от тях има отношение към здравето на сърцето – някои съвсем непосредствено, други по-косвено.

Несъмнено на челното място в грижите за сърдечносъдовата система се нареждат Арктическо море и АРГИ+. Световната здравна организация и всички учени, изследващи здравето на сърцето, са единодушни: консумацията на мастните киселини DHA и EPA подкрепя дейността и доброто със- тояние на сърдечносъдовата система. Какво означават тези съкращения - DHA (или ДХК) е кратко название на трудната за произнасяне докосахексенова киселина, а EPA (ЕПК) – на още по-заплитащата езика ейкозапентаенова киселина. DHA се грижи клетките на мозъка, очите, сърцето и нервната система да се развиват и функционират правилно през всички периоди от живота ни. EPA пък играе ключова роля за имунитета и блокира образуването на съединения, предизвикващи възпаление в организма. ALA е градивният елемент, който организмът преобразува в DHA и EPA. За съжаление този естествен процес е затруднен от съвременния ни начин на хранене. Поради прекомерната консумация на омега-6 и транс-мазнини тялото ни не успява да преобразува доста- тъчно ALA в DHA и EPA. В здравословната диета съотношението между омега-6 и омега-3 мастните киселини трябва да е от около 2:1 до 4:1, но типичната западна диета съдържа 11 и дори 30 пъти повече омега-6 от омега-3. Ето защо набавянето на DHA и EPA с храната е жизненоважно, а отлично средство за това е Арктическо море с патентованата си формула от масла от студеноводни риби и калмари. Към тях в прозрачните жълти гел-капсули научният екип на Форевър добави и олеинова киселина от групата омега-9. Тя се извлича от зехтин и потенциалът и` за подкрепа на сърдечносъдовото здраве се изучава задълбочено. По по-различен, но също толкова ефективен начин подпомага сърцето и АРГИ+. Всяка доза от тази вкусна разтворима напитка е източник на 5 г от аминокиселината L-аргинин. „Чудодейната молекула”, както учените наричат аргинина, подкрепя множество важни функции в организма, сред които твърдението, че здравето ни е пряко свързано с начина ни на хранене, важи с особена сила за доброто състояние на сърдечносъдовата ни система

За да ни служи по-дълго, сърдечносъдовата система има нужда от грижи, а те са свързани с промяна на начина на живот. Човек сам избира дали да предприеме стъпките за здраво сърце: Може би ще възкликнете: „Е, ами така какво забавление му остава на човек?“ Ако опитате, сами ще се убедите, че радостта и удовлетворението от това да се чувстваш и да изглеждаш по-добре не могат да се сравнят с никое от тези „удоволствия“. Ако се замислите, именно те ви оставят без енергия, с болежки тук и там, задъхващи се от изкачване на десетина стъпала, потиснати, чувстващи се непривлекателни и нещастни… Изборът е изцяло във вашите ръце. Ако везните се наклонят към по-доброто за самите вас решение, Форевър ви подава ръка. Нека видим как.

Арги + Приета в организма, аминокиселината се преобразува в азотен оксид, който пък допринася за отпускане на кръвоносните съдове. Така се подобрява кръвообращението, нормализира се кръвното налягане и се подпомага общото сърдечносъдово здраве. За да усвои и преобразува тялото ни L-аргинина най-добре, в уникалната формула на АРГИ+ той е съчетан със специално подбрани витамини и антиоксидантни плодове, доставящи ключови хранителни вещества.

Алое вера гел Трудно ще намерите друго растение, което може да се похвали с разнообразието от полезни свойства на алое вера. От балансиране на храносмилането до подкрепа на имунитета, алоето се грижи за цялостното ни добро състояние. Като възстановява равновесието и правилното функциониране на различните системи в организма, то потушава тлеещото хронично възпаление и така облекчава и работата на сърдечносъдовата система. Патентованият процес за стабилизация на гела от алое на Форевър гарантира запазването му в най-близко до естественото състояние както и оптимален ефект. Освен че самото то съдържа над 200 ценни за здравето съставки, притежава и свойството да повишава усвояването и бионаличността на другите хранителни вещества, които приемаме. Например вкусният и полезен за сърцето АРГИ+ можете да разтваряте в чаша гел от алое, за да се радвате на синергичното им здравословно действие. За да ни служи сърдечносъдовата система добре, е важно да си набавяме точните нутриенти в правилно съотношение.

Най-добър помощник за това е Форевър дейли – мултивитаминна и мултиминерална хранителна добавка за ежедневна подкрепа на здравето. Широкоспектърният и` профил съдържа 55 идеално балансирани нутриента, обвити в алое, сред които са важни натурални фитонутриенти, биофлавоноиди, съвременни антиоксиданти с молекулярна технология и патентована комбинация от плодове и зеленчуци. За още по- пълноценното им усвояване и доставяне до всеки орган и система, които имат нужда от тях, се грижи

Активният пробиотик на Форевър. Той ни помага да възстановим баланса в чревната си микрофлора и така оптимизира действието на храносмилателния тракт, на имунната система и чрез тях – на целия организъм.

Здравословно тегло и редовно движение  Фантастичната програма за хранене, прочистване и от- слабване Форевър Ф.И.Т. е перфектното решение и за двете стъпки към по-добро състояние на сърцето. Първата фаза – деветдневната Клийн 9 (код: 475 и 476), ще ви помогне да започнете да изчиствате организма си от натрупаните токсини, които ви пречат да усвоявате оптимално нутриентите от храната си. Ще се почувствате по-леки и по-жизнени и ще видите как тялото ви започва да се преобразява. След- ващата фаза – Ф.И.Т. 1 (код: 479 и 486), ще ви научи как да промените мисленето си за храната и спорта. Специално разработените комплекси упражнения ще ви помогнат да си възвърнете физическата форма бързо. Третата фаза – Ф.И.Т. 2 (код: 491 и 498), ще ви помогне да тонизирате тялото си, да изгорите още калории и да започнете да формирате и поддържате чиста мускулна маса.

Разтоварване от стреса  Хроничният стрес е причина за 75% от заболяванията днес, сред които водещи са сърдечносъдовите. Затова всеки от нас трябва да открие своето най-ефективно средство за разтоварване от напрежението. Бизнесът с Форевър сам по себе си е „лекарство“, защото при него голяма част от типичните стресови фактори отпадат – нямате фиксирано работно време, нямате началник, сами избирате с кого да работите, печелите нови приятели и се радвате, че помагате на другите. Ако съумеете допълнително да храните сърцето си и преносно – с положителна нагласа, с повече усмивки, с добро отношение към хората, с любов, ще неутрализирате и останалия стрес в живота си.

Последните два фактора за здраво сърце – да спрете цигарите и да ограничите консумацията на алкохол, оставяме във вашите ръце, в случай че тези „удоволствия“ все още са част от начина ви на живот. Грижете се за сърцето си, за да ви радва и то!

ОЩЕ ЕДИН СЪВЕТ Когато говорим за мускула, свиващ се близо 100 000 пъти на ден, не бива да пропускаме превъзходния продукт Форевър кардио здраве (код: 312). Специалната му прахообразна формула е създадена за разтваряне в гела от алое на Форевър и е източник на три важни групи съставки, подкрепящи здравето на сърдечносъдовата система. Коензим Q10 е необходим за основните функции на клетките, включително и на тези в сърцето и кръвоносните съдове. Витамините от В комплекса поддържат здравословни нива на хомоцистеина, чиито високи стойности се свързват с дегенерация на кръвоносните съдове и повишен риск от инфаркт. Триото допълват подбрани билкови екстракти от гроздови семки, куркума, бозвелия и маслинови листа. Антиоксидантните им свойства също действат благотворно върху сърдечно-съдовото здраве.

 
Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България