Статистика

Потребители: 686
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2591052

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

PDF Печат Е-мейл

Vit♀lize
Вит♀лайз за жени
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Дискомфортът, причинен от предменструален синдром, менопауза или недотам добро функциониране на пикочната система, може да бъде породен от хормонални изменения и нужда от конкретни хранителни вещества. Натуралната комбинация от антиоксидантни плодове, билки, витамини и минерали в хранителната добавка за жизненост на жените Вит♀лайз е специално създадена, за да откликне на потребностите на жените.
Патентована билкова комбинация
Вит♀лайз™ включва патентована смес от полезни растения, сред които ябълки на прах, пасифлора и шизандра. Всяко от тях се използва от векове за подкрепа на хормоналния баланс и цялостното здраве.
Растителните екстракти са съчетани с червени боровинки на прах с клинично доказано действие. Патентованият процес на изсушаването им допълнително подсилва техните естествени полезни свойства. Технологията за създаване на уникалната съставка защитава полезните вещества в червените боровинки от безпощадната стомашна киселина и така те стигат до тънките черва, където се усвояват, благодарение на специален механизъм за бавно освобождаване.

 


Image

Код: 375
  120 таблетки
 Препоръчителна клиентска цена:
  64,00 лв.
   

  Ексклузивна комбинация от нутриенти
Вит♀лайз™ включва и специално подбрани хранителни съставки, насочени към женското здраве и хормонален баланс. Магнезий, витамин С и витамините от В комплекса са жизненоважни за производството на хормони, но много лесно се изчерпват от стрес и обичайни медикаменти като противозачатъчни и хормонозаместваща терапия. Тези витамини са съчетани с патентовани форми на желязо и калций – два незаменими минерала за сърдечносъдовото и костноставното здраве на жената. Всички тези съставки са отлично балансирани за оптимална подкрепа.
 
СЪСТАВКИ
Патентована смес: екстракт от плод червени боровинки (Vaccinium macrocarpon), ябълки на прах, цветове от пасифлора на прах (Passiflora incarnate), плодове от шизандра на прах (Schisandra chinensis), калциеви морски водорасли (Algas calcareas), витамин С (L-аскорбинова к-на), магнезий (магнезиев бисглицинат), витамин Е (D-алфа токоферил ацетат), желязо (железен бисглицинат), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), фолат (птероилмоноглутаминова к-на), витамин D (холекалциферол), витамин В12 (цианокобаламин).
 
ДРУГИ СЪСТАВКИ
Микрокристална целулоза, хидроксипропил метилцелулоза, мастни киселини, натриева карбоксиметилцелулоза, магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид, декстрин, декстроза, тринатриев цитрат.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По две таблетки два пъти дневно като хранителна добавка.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Патентована билкова комбинация с ябълки на прах, пасифлора и шизандра.
  • Допринася за хормонален баланс и ви помага да се чувствате добре по всяко време.
  • Специално създаден за потребностите на жените.
  • Патентована и клинично доказана форма на червени боровинки.
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България