Статистика

Потребители: 686
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2591053

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Forever Immublend PDF Печат Е-мейл

Forever Immublend
Форевър имубленд
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Хранителна добавка, създадена за цялостна подкрепа на имунната система. Всяка съставка в патентованата ни формула е специално подбрана, заради ключовата роля, която играе за поддържане на имунните функции. Комбинацията подпомага оптималното действие на биологичните защитни механизми на тялото, за да сте жизнени дори и в рисковите сезони.
Сред хранителните съставки, допринасящи за имунитета, са лактоферин, гъби маитаке и шийтаке, витамини С и D, както и цинк за допълнителна защита. Всяка от тези ключови съставки допринася по определен начин за съхраняване на вашето здраве и жизненост.
Фруктоолигозахариди – специален вид захари, които служат за храна на пробиотичните бактерии в храносмилателната система. Наличието им в организма повишава количеството на полезната чревна микрофлора, която е от решаващо значение за добър имунитет.
Лактоферин – съединение, подкрепящо производството на имунни клетки и допринасящо за поддържане на оптимални нива на полезни бактерии в червата.
Гъби маитаке и шийтаке – поддържат производството на имунни клетки, както и функциите на сърдечносъдовата система.
Витамин D – укрепва имунните клетки.
Витамин С – противопоставя се на вредните свободни радикали.
Цинк – също има антиоксидантно действие и подкрепя производството на имунни клетки.

 


Image

Код: 355
60 таблетки
 Препоръчителна клиентска цена:
  42,34 лв.
   

  Тази изключителна формула подпомага всички аспекти от функцията на имунната система, като осигурява най-важните хранителни съставки за добър имунитет, плюс натурални билки със синергично действие.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Патентована смес от фруктоолигозахариди, лактоферин, гъби маитаке на прах (Grifola frondolosa), гъби шийтаке на прах (Lentinula edodes), екстракт от маитаке (Grifola frondolosa), витамин С, витамин D3 (като холекалциферол), цинк.

ДРУГИ СЪСТАВКИ
Микрокристална целулоза, хидроксипропил метилцелулоза, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, кроскармелозен натрий, силициев диоксид, натриева карбоксиметилцелулоза, декстрин, декстроза, соев лецитин и натриев цитрат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Приемайте по две таблетки на ден като хранителна добавка. ВНИМАНИЕ: консултирайте се с лекар преди приемането на тази хранителна добавка, като сте бременна, опитвате да заченете или кърмите.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Подкрепя всички аспекти от функцията на имунната система.
Осигурява разнообразие от хранителни съставки за подпомагане на имунитета.
Бори се със свободните радикали.
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България