Статистика

Потребители: 678
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2577973

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream PDF Печат Е-мейл

Дълбоко овлажняващ крем за лице с алое „Соня"
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Дълбоко овлажняващият крем с алое и екстракт от борова кора е най-новото попълнение в нашата изключителна колекция от продукти за грижа за кожата „Соня". Той ще утоли жаждата на кожата ви по неповторим начин.
  Екстрактът от борова кора съдържа естествени съставки, наречени олигомерни проантоцианидини, които притежават едни от най-силните антиоксидантни свойства, открити в природата. Ето защо този извлек се бори със свободните радикали, за да допринесе за запазването и подсилването на колагена в кожата - протеинът, присъстващ в човешкия организъм в най-изобилни количества. Според учените борбата със свободните радикали е един от най-добрите начини за противопоставяне на признаците на стареенето. Екстрактът от борова кора е съчетан с чист, стабилизиран гел от алое вера, серамиди и овлажняващи съставки от най-ново поколение. Всички те допринасят за доставяне и задържане на влагата дълбоко във външните слоеве на кожата, за да се възстанови и запази нейното младежко сияние.


 


Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream

Код: 311
71 г
      Цена: 60,48 лв.
 

СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от алое вера, вода, пропанедиол, бутилен гликол, масло от семена на макадамия, C12-15 алкил бензоат, глицерил стеарат, лаурил лактат, сорбитол, диметикон, масло от слънчогледови семки, цетил алкохол, метил глюцет-20,изостеарил хидроксистеарат, аргинин, PEG-100 стеарат, карбомер, екстракт от кора на веймутов бор, глицерин, палмитоил трипептид-5, серамид 3, серамид 6 II, серамид 1, фитосфингозин, холестерол, натриев лауроил лактилат, ксантан, натриев хиалуронат, феноксиетанол, метилизотиазолинон, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
За интензивно, дълбоко овлажняване, използвайте вечер след подхранващия серум с алое. Извадете пластмасовата лопатка и междинното капаче на крема. С лопатката извадете малко количество крем и го поставете върху междинното капаче. С връхчетата на пръстите нанесете крема от капачето по лицето и шията. Втрийте с масажни движения. Измивайте лопатката и междинното капаче старателно с топла вода след всяка употреба и ги подсушавайте с чиста кърпа, преди да ги поставите отново в кутийката на крема.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Много овлажняващ - подходящ и за най-сухата кожа.
Съдържа екстракт от борова кора за борба със свободните радикали.
Допринася за възстановяване и запазване на младежкото сияние на кожата.


 
Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България