Статистика

Потребители: 685
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2588622

Още за...

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

МСМ гел - един невероятен продукт! PDF Печат Е-мейл

Зимата все още е тук. Времето е влажно и хладно, а това неминуемо провокира болки в ставите, костите, мускулите. Сигурно всички страдащи от подобни оплаквания не се разделят с бутилката „Форевър фрийдъм” и с право! Тази страхотна напитка от алое облекчава ставните болки и ви дарява със свобода на движението. А когато имате нужда от локално обезболяващ крем за незабавно облекчение, несъмнено посягате към гела с алое и МСМ. Той представлява уникален продукт с невероятно много приложения. Къде другаде ще откриете толкова впечатляващи съставки?
Гел от алое вера – нашият пресен и натурално стабилизиран гел има чудесни успокояващи кожата свойства. Той е естествен почистващ агент, който овлажнява тъканите в дълбочина, стимулира растежа на здрави нови клетки и осигурява на кожата богата гама от незаменими хранителни съставки. Той също така допринася за антивирусната, антибактериалната, противогъбичната и противовъзпалителната дейност в организма. Съдържащият се в гела от алое лигнин му придава свойството да прониква дълбоко в кожата и да пренася със себе си други полезни съставки.
МСМ (метил сулфонил метан) представлява естествен и високо усвоим източник на сяра. Този минерал е градивен елемент на почти всички живи организми. Всъщност, сярата е третото най-изобилно присъстващо вещество в човешкият организъм. И макар че може да бъде открита в много пресни храни, сред които плодове, зеленчуци, месо, риба и мляко, днес набавянето й чрез храната става все по-трудно, тъй като термичната обработка я унищожава. Сярата е жизненоважна за нормалния растеж и възстановяване в организма. Той я използва като градивен елемент за силни и здрави нови клетки, за поддържане на здрава кожа, коса, нокти и съединителни тъкани. Сярата придава гъвкавост на клетките и улеснява придвижването на течности, като по този начин намалява болката и омекотява тъканите. Намалява уврежданията, причинени от ултравиолетовите лъчи, свърза нишките на колагена и придава еластичност на кожата. Също така ограничава появата на бръчки и подкрепя възстановяването на увредената, изгорена и напукана кожа.
МСМ може също да допринесе за успокояване на кожа, склонна към пъпки, тъй като сярата играе важна роля за детоксификацията й. Това органично съединение има и противовъзпалително действие, позволява на мускулите да се възстановят и предотвратява болките в тях. МСМ спира болковите импулси, преди да са стигнали до мозъка и така действа като аналгетик.
Масло от чаено дърво се споменава за първи път в австралийски медицински журнал. Хирург използва бактерицидното му действие, за да почиства оперативни рани и говори за невероятното му свойство да разтваря гнойта, оставяйки повърхността на инфектираната рана чиста и без очевидни тъканни увреждания. Както и алоето, маслото от листата на чаено дърво притежава силни антисептични и противогъбични свойства и ефективно се бори с широк спектър кожни микроорганизми. Употребата му е основно документирана при кожни и вагинални инфекции. Използва се при акне, гъбички по краката, циреи, изгаряния, мазоли, импетиго, ухапвания от насекоми и псориазис. Успокоява леки порязвания, рани и одрасквания. Има висока проникваща способност.
Мечото грозде е малък, вечнозелен храст с червени плодове, които мечките много обичат. Активната му съставка арбутин откриваме в листата му и тя има диуретично и антисептично действие.
Кората от бяла върба съдържа салицин, който организмът преработва в салицилова киселина. Тя понижава нивата на простагландините, хормоноподобни вещества, причиняващи болки и възпаления. Конкретно се използва за облекчаване на остри хронични болки, включително главоболия, болки в гърба, врата и мускулите. Традиционно средство при артритни оплаквания – намалява отока и възпалението, повишава подвижността на ставите.
Розмаринът също е успокояваща билка. Той има обезболяващ и противовъзпалителен ефект, под формата на етерично масло традиционно се използва при натъртване, изкълчване, рани и ревматизъм.
Витамини C и E са два мощни синергични витамини, които осигуряват важна антиоксидантна защита на кожата. Витамин С е незаменим за формирането на колаген и за зарастването на рани, а витамин Е, както и алоето, ускорява процеса на заздравяване, намалява възпалението и появата на белези.
Формулата е страхотна, нали? Идеално обезболяващо и противовъзпалително средство. „Алое МСМ гел” е чист и прозрачен. Той може да се нанася по всяко време без да се притеснявате, че ще остави петна по дрехите ви. Това е уникален продукт за поддържане на добро здраве и за свеж тласък на вашия бизнес.

Използвайте „Алое МСМ гел” за:
• болки в ставите и мускулите
• по-добър тен на лицето
• облекчаване на различни кожни проблеми
• по-гладка кожа

Използвайте в съчетание с:
• „Форевър фрийдъм”
• „Арктическо море”
• „А-бета-кеър”
• „Абсорбент-С”
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България