Статистика

Потребители: 625
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2554487

Още за...

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Форевър Лициум плюс PDF Печат Е-мейл
Богат на аминокиселини (тухличките, изграждащи протеините) и витамини, лициумът е известен в Китай като "ин тоник" с разнообразни приложения за поддържане на добро здраве. Женското биле е вероятно най-широко използваната билка в Китай, която съдържа над 150 химически съединения с полезни свойства. Тя е идеалният спътник на ценния лициум в хранителната добавка на ФЛП Форевър лициум плюс.

Форевър Ливинг Продъктс ви предлага една от най-уважаваните лечебни билки в удобните таблетки Форевър лициум плюс (код: 072). Плодът на лициума е червен и напомня на боровинка. Растенията могат да бъдат открити в Азия и се култивират като основна съставка във формулите на традиционната китайска билкова медицина. От векове плода на лициума се използва за подобряване на цвета на кожата, да помага за поддържане на енергията, както и да допринася за доброто зрение. Популярността на лициума като билка с наситено съдържание на полезни съставки и със силни антиоксидантни свойства расте непрекъснато от началото на ХХІ-ви век в САЩ и други развити страни.
Форевър лициум плюс е хранителна добавка с високо съдържание на антиоксиданти, биофлавоноиди и полезни фитокомпоненти. Фитокомпонентите са активни съставки в растенията, които им придават характерния цвят, аромат и полезни за здравето свойства. Фитокомпонентите и антиоксидантите действат като се борят със свободните радикали, които се образуват в тялото под влиянието на токсините и замърсителите, на които сме изложени ежедневно. Биофлавоноидите също са основен фактор за полезното въздействие на билките. Те защитават антиоксидантите във витамините от оксидативно увреждане. Благодарение на богатото съдържание на биофлавоноиди, специалистите по хранене често се наричат плода на лициума "супер храна".
Азиатската билка съдържа витамин С, бетакаротин и желязо. Бетакаротиноидите са известни със свойствата си да подкрепят сърдечносъдовата система и да предпазват кожата от слънчеви увреждания. В плода на лициума откриваме още витамини от В комплекса и полизахариди, които обединяват усилия, за да поддържат имунната система.
Сякаш това не е достатъчно, Форевър лициум плюс съдържа флавоноиди и от женско биле (още наричано сладък корен). Според проучванията те също имат подобен ефект на борба със свободните радикали и така допълнително подкрепят функционирането на имунитета. Доказано е, че женското биле увеличава нивата на интерферона – ключов компонент на имунната система. Изследователи от wholehealthmd1 също смятат, че сладкият корен сам по себе си притежава стотици полезни свойства. Той често се добавя към билкови смеси, като основната му функция е да подчертае най-добрите и най-полезните качества на останалите съставки. Замислете се каква отлична комбинация представлява Форевър лициум плюс!
Консултативният комитет по храните в САЩ2 от години съветва, че диетите, в които преобладават плодовете, подкрепят здравето на организма по най-различни начини. Плодът на лициума и женското биле имат висок антиоксидантен капацитет. Заедно тези две билки създават мощен тоник и изпълват думичката "плюс" в названието на продукта с реален смисъл!

1 http://www.wholehealthmd.com/Supplements
2 Dietary Guidelines Advisory Committee, Agricultural Research Service, United States Department of Agriculture (USDA)

 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България