Статистика

Потребители: 685
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2588623

Още за...

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Победете целулита! PDF Печат Е-мейл

от преподавателката по козметика и естетика, член на научния съвет на ФЛП Гърция, Дениз Кири

Целулитът е почукал на вашата врата? Не се притеснявайте – ние можем да решим проблема.
Неестетичният вид на кожата (твърда и неравна повърхност) обхваща бедрата, седалищните части, корема и горната част на ръцете. Юношеството е началото на проблема, най-вече поради хормонални промени. Решаващи фактори са наследствеността и начинът на живот. Феноменът на „портокаловата кожа” се дължи на хипертрофия на мастните клетки. Тъканта, която те изграждат, става патологична. Нарушава се циркулацията на кръв и лимфа в съответните участъци. Затруднява се доставката на кислород и хранителни вещества до тях и освобождаването им от токсините. Натрупаните мазнини не се метаболизират правилно и се задържат токсини. Ако не успеем да прекратим процеса още в началото, промените в тъканите стават необратими. Окончателното им ликвидиране е много трудно, но не се отчайвайте: с търпение, постоянство и добро желание ще успеем, защото ФЛП както винаги помага в труден момент със своите силни и ефикасни методи и средства. И така: заемете бойна позиция и в атака! Следвайте стриктно съветите ми и ще се радвате винаги на прекрасно тяло!
1. Един-два пъти на ден обтривайте цялото си тяло с мокра луфа и душ гел с алое (код: 014).
2. Три пъти седмично прилагайте антицелулитната програма на ФЛП с ексфолиант с алое (код: 238), алое активатор (код:052) и тонизириащ крем с алое (код: 056).
3. Ежедневно нанасяйте крема за тяло с алое (код: 057).
4. От решаващо значение за успеха е и храненето. Всеки ден приемайте алое вера гел (код: 015 и 034), джобно алое (код: 270), минерали (код: 037), Арктическо море (код: 039), витамин В12 плюс (код: 188), А-бета-кеър (код: 054). Препоръчителните храни в менюто ви са: ВОДА, риба, плодове, варива, зехтин, сурови зеленчуци. Избягвайте: пържено, сол, сладки, колбаси, продуктите на заведенията за бързо хранене, алкохол, цигари и диети за отслабване.
5. Умерени системни упражнения – плуването е най-подходящата гимнастика срещу целулита, особено в морска вода.

 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България