Статистика

Потребители: 624
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2553290

Още за...

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

24 часа грижа за тялото PDF Печат Е-мейл

7:00 Събудете организма си с вода
Хубавият ден си личи от сутринта. Започнете го добре с две чаши вода. С един и половина-два литра вода дневно помагате на добрия баланс на течностите в тялото си и на отличната функция на бъбреците, които са отговорни най-вече за изхвърлянето на токсините.

7:30 Задействайте дебелото черво с мюсли
Дайте на организма си добро гориво, за да издържите още един тежък ден. Събудете все още заспалия си метаболизъм с една богата закуска и задействайте чревната си система. Нередовните черва са една от главните причини за поява на целулита. Известно е, че мюслито е идеално решение за подобряване на чревната функция – още един начин да се избавим от токсините.

9:00 Възползвайте се от всяка възможност да ходите пеша
Оставете колата си на няколко преки от офиса. Не ползвайте асансьор. Движете се по всякакъв начин за по-добро кръвоснабдяване на тъканите и за да изгорите повече калории.

10:30 Кажете „стоп” на цигарите
Организмът ви дава знак за цигара. Не посягайте веднага към нея! Помислете малко! Тютюнопушенето увеличава броя на свободните радикали, а те разрушават колагена – основната съставка на здравата кожа, която й придава стегнат вид.

12:00 Намалете солта
В стремежа си да разрежда солта, организмът задържа вода в тъканите, което утежнява състоянието на целулита. Избягвайте солети и снаксове, които съдържат много сол и натрий. Заменете едно хранене с плодове или Форевър Лайт шейка на ФЛП.

14:00 Ограничете стреса
Стресът вреди на добрия метаболизъм – създават се свободни радикали, в резултат на което страда кръвната циркулация, а това благоприятства целулита. Ограничете стреса доколкото е възможно. Приятелите могат да ви помогнат – разходка сред природата ще ви разведри и отпусне.

15:00 Хранете се здравословно
Задраскайте от менюто си пърженото, а включете суровия зехтин. Заредете се със калий и магнезий от кафявия ориз, зеленчуците и варивата. Динята, ягодите и целината правят най-доброто прочистване на организма.

18:00 Правете гимнастика
Тонизирайте сърцето си, започвайки гимнастика от днес. Ходете на плуване, джогинг, танци. Играйте баскет или тенис.

21:00 Яжте нещо леко и избягвайте захарта
Захарта е въглехидрат, който се намира навсякъде и има пряка връзка с целулита. Тя се съдържа във всички храни със сладък вкус – бисквити, сладоледи, пасти и др. За съжаление може да се крие и във вашата „невинна” вечеря. Избягвайте плодовите млека, алкохола и храните, които съдържат фруктоза.

22:00 Време е за грижата на ФЛП
Този момент сте очаквали цял ден. Антицелулитната програма на ФЛП е вашият най-добър приятел и съюзник за да постигнете силуета на мечтите си. 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България