Статистика

Потребители: 625
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2554739

Още за...

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Колекция декоративна козметика "Соня" PDF Печат Е-мейл

Дългоочакваната колекция "Соня" е вече в България!

"Соня" въплъщава нещо повече от красота – тя е израз на подмладяване, възхищение и любов. Колекцията от цветове "Соня" е единствената в света декоративна козметика, създадена на базата на алое вера, която едновременно предлага грим и грижа за кожата. Уникалната комбинация от натурални съставки – от чисто алое вера и антиоксидантни витамини, до морски екстракти, лайка и масло от авокадо, допринася за защитата, подхранването и успокояването на кожата. Тази великолепна колекция предлага разнообразие от естествени нюанси, подходящи за всяка жена и всяко настроение. Тя е гъвкава и лесна за използване, позволява ви с лекота да превърнете дневния грим във вечерен. "Соня" ще ви помогне да разкриете красотата си истински.
Главният изпълнителен директор и основател на компанията Рекс Моан посвети тази уникална колекция от цветове на своята единствена дъщеря Соня и на прекрасната си съпруга Рут, като израз любовта и уважението си към тях. За създаването на уникалната серия продукти за грим, компанията си сътрудничи със световно известния гримьор Тоби Бритън. Колекцията "Соня" се грижи за кожата, а не я подлага на изпитание както останалите подобни продукти. Но все пак предпазващата й функция е на второ място. Това, което най-много ще ентусиазира дамите, е богатото цветово разнообразие и способността на продуктите да подчертават естествената женска красота.
Колекцията "Соня" е разработена така, че правилният подбор на цветовете да се превърне в игра и за най-неопитните. Тя предлага лесна за приложение схема за подбор на сенки, съобразно тена на кожата. Нужно е само да откриете към коя група се числи вашият тен и коя „палитра” му подхожда. Каним ви да експериментирате с красотата, която колекцията „Соня” ви предлага и се надяваме, че ще се влюбите в нея като нас.
Качеството на гримовете "Соня" може да се сравнява с това на продаваните в най-скъпите козметични центрове. Но приликата им стига дотук, защото цената на продуктите в серията на Форевър се базира единствено на производствената им стойност. Така колекцията "Соня" има голямо предимство в съотношението между цена и качество.
Колкото по-добре опознавате декоративната козметика на Форевър, толкова по-успешен ще бъде вашият бизнес, ще откривате необятния им потенциал и ще се радвате на растящи продажби!

ЛЮБОПИТНО ЗА КОЛЕКЦИЯ "СОНЯ"
• Всеки един от продуктите съдържа алое вера.
• Кремообразните основи имат слънцезащитен фактор 8.
• Морските екстракти в "Соня" са извлечени от водорасли и са специално подбрани, заради синергичните си свойства и превъзходно хидратиращо въздействие.
• Пудрите "Соня" са изключително фини, размерът на частиците е 0,5 микрона, докато частиците на повечето качествени марки са между 3 и 60 микрона. Нашите пудри се стриват по патентован процес, което ги прави леки като перце и изключително нежни и лесни за нанасяне.
• Формулите на продуктите са създадени от водещи експерти в областта на козметиката, работили за известни козметични марки. Уникалните натурални съставки – алое, морски екстракти и витамини, отличават колекция "Соня" от масовата декоративна козметика.
 
Колекция ОСНОВИ ЗА ГРИМ
Кремообразни основи
Кремообразните основи се предлагат в удобни, елегантни, черни кутии тип раковина. Идеални са за всеки тип кожа. Дванайсетте естествени нюанса изравняват тена и лицето ви става безупречно.

Цветове за прикриване на несъвършенства
Уникална палитра от пет цвята свежда несъвършенствата по кожата до минимум и изравнява тена на лицето.

Колекция ПУДРИ И РУЖОВЕ
Полупрозрачна пудра
Най-фино микронизираните пудри на света, които придават на кожата нежен, копринен и разкошен вид. Могат да се използват самостоятелно или върху основа за дълготрайно безупречно лице.

Ружове
Придайте естествена руменина на лицето си. Нежно докосване, което щади кожата. Елегантните ружове от серията „Соня” се разнасят равномерно, за да подчертаят скулите и да освежат тена ви.

Колекция ЗА ОЧИ
Сенки
Открийте тайната на идеалните очи с нашите двайсет и четири меки, прахообразни нюанса – от блещукащо перлени до кадифено матови.

Спирали и фиксатор за вежди
Нашите изключителни спирали съдържат алое вера. Те обгрижват и удължават миглите, без да ги слепват и втвърдяват.

Трио сенки
Изсветлете, потъмнете и подчертайте с тези перфектни цветови комбинации.

Моливи за очи
Кремообразните ни и нежни моливи за очи се нанасят идеално при всяко ползване.

Колекция ЗА УСТНИ

Червила
Дълготрайните червила с алое са идеални за самостоятелна употреба или в комбинация едно с друго, за да създадете свои собствени, уникални нюанси. Добавете гланц за устни за допълнителен блясък.

Гланц за устни
Съживете цвета на устните си с дълготрайния блясък на алое вера.

Моливи за устни
Кремообразните и нежни моливи за устни се плъзгат леко и очертават устните ви.

ВЪЛШЕБНА ВИТРИНА СОНЯ
Витрината в кутия „Соня” е уникален инструмент за изграждане на козметичен бизнес с ФЛП. Този демонстрационен комплект е с професионално качество и улеснява провеждането на представяния на декоративната козметика „Соня” и обучаването на другите как да изглеждат и да се чувстват възможно най-добре с колекцията гримове „Соня”.

• 12 кремообразни основи
• 1 цветове за прикриване на несъвършенства
• 3 полупрозрачни пудри
• 11 ружа
• 24 сенки за очи
• 4 молива за очи
• 2 спирали
• 1 фиксатор за вежди
• 14 червила
• 5 молива за устни
• Колекция козметични четки „Соня”
• Аксесоари „Соня”

 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България