Статистика

Потребители: 625
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2554742

Още за...

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

А-Бета-Кеър: Силата на антиоксидантите PDF Печат Е-мейл

Витамин А е незаменим за нормалното зрение, растежа на костите и тялото, и деленето на клетките. Той допринася за здравето на епителните тъкани, които покриват очите, кожата, дихателните и пикочните пътища, храносмилателната система, а също така регулира и имунната система. Ето защо нарекохме хранителната добавка на Форевър А-Бета-Кеър. Тази уникална комбинация на витамин А (100% бета каротин) с витамин Е и селен е вашето антиоксидантно решение за поддържане на здрави очи, кожа и кости.
Бета каротинът, известен още като провитамин А, представлява растителен продукт, който организмът превръща в нетоксична форма на витамин А. И тъй като този процес на преобразуване се извършва в тялото, нуждите от витамин А мога изцяло да бъдат задоволени от бета каротина. Според Националния здравен институт на САЩ, от съществуващите 563 каротеноида, бета каротинът се превръща във витамин А най-ефективно. Това е от голяма полза за организма и множеството системи в него, които разчитат на здравословен и нетоксичен източник на витамин А.
Този антиоксидантен витамин все повече се използва за предпазване от последствията от оксидативния стрес и е особено полезен за имунитета на възрастните хора. Каротеноидите, които откриваме в бета каротина представляват жизненоважни фито химикали, чиито антиоксидантни и имуностимулиращи свойства се проучват интензивно.
Смята се, че витамин Е допринася за защитата на клетъчните мембрани от вредното влияние на свободните радикали и също подкрепя имунната система. Витамин Е още предпазва кожата и лигавиците с полезните си хранителни съставки. Тъй като този витамин е мастно разтворим, той подобрява усвояването на витамин А в организма.
Селенът е минерален микроелемент, който откриваме в растителни храни, отглеждани в почви, богати на селен. Той е антиоксидант и намалява действието на свободните радикали, увреждащи здравите клетки в тялото. Тъй като е трудно да следите дали храните, които приемате съдържат достатъчно селен, набавянето му посредством хранителни добавки ще ви помогне да защитите тялото си допълнително. Според Американския национален здравен институт, селенът е антиоксидант, който може да допринесе за предпазване на организма, чрез подобряване на дейността на имунните клетки. Този микроелемент има благотворно действие и върху простатата и артериите.
Формулата на Форевър А-Бета-Кеър (код 054) е специално създадена, за да ви помогне да поддържате своето зрение, костен растеж, кожа и лигавици, дихателни, пикочни и чревни пътища. Тъй като бета каротинът представлява ефективен нетоксичен антиоксидант, можете да сте спокойни, че организмът ви получава хранителните вещества, от които се нужда в безопасна форма. Като съчетава бета каротинът с два други добре познати антиоксиданта – витамин Е и селен, Форевър утроява застрахователната ви полица с една удобна ежедневна хранителна добавка. Вслушайте се в съветите на специалистите по хранене и осигурете на тялото си Форевър А-Бета-Кеър!
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България