Статистика

Потребители: 679
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2578825

Още за...

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

10 Начина да печелите с FLP PDF Печат Е-мейл

До 43% печалба от продажби на дребно

21% печалба от нови дистрибутори

Печелите от 22% до 43% при продажба на продукти на крайни клиенти. Ако купите продукти за 100 лв. по цени за дистрибутори, ще ги продадете на клиентите си за 143 лв. и ще реализирате печалба от 43 лв.

Печелете от покупките на вашите нови дистрибутори. Ако, да речем, ваш нов дистрибутор направи поръчка за 120,00 лв. с ДДС, вие ще получите печалба от нов дистрибутор в размер на 17,65 лв.
5% до 18% личен бонус Печелите от 5% до 18% бонус върху личните си покупки. След като се издигнете на ниво Асистент Супервайзор или по-високо в маркетинговия план, всеки месец ще получавате процент от стойността на всички продукти, купени на ваше име по цени на дребно.
5% до 18% бонус върху покупките на нови дистрибутори

Печелите от 5% до 18% бонус върху покупките на новите си дистрибутори. Когато спонсорирате нови хора, получавате процент от стойността на техните покупки по цени на дребно, докато те не достигнат ниво Асистент Супервайзор.

3% до 13% групов бонус върху покупките на дистрибуторите от вашия екип Печелите от 3% до 13% бонус върху покупките на дистрибуторите във вашата група. След като се изкачите на ниво Супервайзор в маркетинговия план ще можете всеки месец да се квалифицирате за групов бонус - процент от стойността на всички поръчки на вашата група по цени на дребно.
2% до 6% лидерски бонус върху покупките на мениджърските групи под вас Печелите от 2% до 6% бонус върху покупките на дистрибутори в екипи на спонсорирани от вас Мениджъри. Когато помогнете на свои дистрибутори да се издигнат до ниво Мениджър в маркетинговия план, всеки месец ще имате възможност да се квалифицирате за Лидерски бонус - процент от стойността на всички покупки на дистрибуторите в мениджърските екипи под вас по цени на дребно.
До €800 месечна премия Печелите до €800 месечна премия за нова кола, къща, образование и др. След квалификация за участие, допълнителната премия се изчислява въз основа на обема покупки на вашата група.
До 3% бонус "Скъпоценни камъни" върху покупките на мениджърските групи под вас Печелите до 3% допълнителен бонус върху покупките на дистрибутори в екипи на Мениджъри под вас. Когато работите с Мениджърите, лично спонсорирани от вас и те поддържат активността си, имате възможност да се квалифицирате за този бонус. Той може почти да удвои месечните ви доходи!
Дял от годишната печалба на компанията В края на всяка година ФЛП разпределя печалбите си между най-добрите дистрибутори. Чекове за дял от печалбата се връчват на Мениджъри, изпълнили определени условия за квалификация през годината. Някои чекове по тази програма надхвърлят €750 000.
Безплатни пътувания по цял свят Спечелете безплатни пътувания до курортите на ФЛП, тропически острови и Ралита, организирани от компанията.
Награди и специални промоции! Периодично Форевър Ливинг прави промоции и състезания с различни награди.
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България