Статистика

Потребители: 679
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2578836

Още за...

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Контрол на теглото PDF Печат Е-мейл
Какво според вас представлява идеалната диета? Трябва да е вкусна, лесна за спазване, да повишава енергията и, естествено, трайно да ви освободи от излишните килограми. Нашите програми Clean 9 и Lifestyle 30, както и останалите продукти за контрол на теглото, постигат точно това и дори повече!
 

Image

Код: 475 (ванилия)
Код: 476 (шоколад)
  Цена: 235,00 лв
.

Clean 9 ново
Прочистваща диетична програма
Доказаната прочистваща програма Клийн 9 е първата стъпка към създаване на постоянни навици, които ще ви помогнат същински и трайно да контролирате теглото си. Тя е в основата на Форевър Ф.И.Т. и целта й е да ви доближи възможно най-много до оптимално здраве, чист организъм и по-елегантна и стройна фигура.
   

Image

Код: 479
(ванилия+канела)
Код: 486 (шоко+шоко)
Цена: 555,00 лв
.

Вдъхновете се и направете следващата крачка, продължете пътешествието си с Форевър Ф.И.Т. 1.
Тази 30-дневна програма ще ви даде необходимите познания, за да промените мисленето си за храната и спорта, да продължите да отслабвате и да преобразите тялото си към по-добро!
   

Image

Код: 491
(ванилия+канела)
Код: 498 (шоко+шоко)
Цена: 555,00 лв
.

Forever F.I.T. 2 ново
От първите две фази на програма Ф.И.Т. разбрахте колко важни са изчистването, правилното хранене и редовното движение. Сега можете да завършите преобразяването си с Форевър Ф.И.Т. 2. Ще се научите как да изграждате и поддържате чиста мускулна маса, за да се тонизирате, стегнете и да преобразите тялото си завинаги.
   

Image

Код: 463
60 таблетки
Цена: 70,06 лв.

Forever Therm ново
Форевър терм
Специално формулиран продукт за подкрепа на термогенезата – способността на организма да изгаря мазнини и калории за енергия. Съдържа комбинация от билкови екстракти и витамини, които стимулират метаболизма и повишават енергийните нива. Сред ключовите съставки са екстракти от зелен чай, семена на гуарана и кафе плюс витамин С и много В витамини. Форевър терм е чудесен помощник за ускоряване на отслабването и за постигане на по-бързи резултати.
.
   
 

Image

Код: 464
30 пакетчета
Цена: 45,36 лв.

Forever Fiber ново
Форевър фибри
Влакнините са жизненоважни за здравословното и балансирано хранене. В забързаното всекидневие съществува риск да не успяваме да си набавим необходимите количества от тях чрез храната. Новата добавка на Форевър доставя патентована комбинация от бързоразтворими фибри, които подкрепят храносмилането и ви помагат да се чувствате сити по-дълго. Тя не съдържа глутен и ви зарежда с 5 г влакнини в удобни индивидуални дози. Разтваряйте ги в алое, вода или друга напитка по всяко време и навсякъде.
   
 

Image

Код: 465 (шоколад)
Код: 466 (канела)
45 г
Цена:
7,56 лв
лв.

 
Forever PRO X2 ново
Форевър ПРО Х2
Ако повишавате приема си на белтъчини като част от здравословния си и фитнес режим, опитайте и тези вкусни нови протеинови десерти. Всеки осигурява по 15 грама висококачествени белтъчини от суроватка и соя и по два грама фибри, за да ви помогне да стегнете и развиете мускулите си, както и да контролирате апетита и теглото си. Удобните безглутенови десерти се предлагат в два аромата – канела и шоколад. Хапвайте ги между хранения, преди или след тренировка.
   

  Image

Код: 325
524 г
Цена: 69,56 лв

 Forever Lite Ultra with Aminotein 
Форевър лайт ултра с аминотеин - шоколад
Неразделна част от здравословния начин на живот с продуктите на Форевър. Новата формула съдържа само висококачествени соеви протеини и уникална комбинация от ензими, които ги разграждат за добро храносмилане и оптимално усвояване. Съдържа соя.
   

  Image

Код: 324
524 г
Цена: 69,56 лв
.

 Forever Lite Ultra with Aminotein 
Форевър лайт ултра с аминотеин - ванилия
Неразделна част от здравословния начин на живот с продуктите на Форевър. Новата формула съдържа само висококачествени соеви протеини и уникална комбинация от ензими, които ги разграждат за добро храносмилане и оптимално усвояване. Съдържа соя.
   
 

Image

Код: 71
70 гел капсули
  Цена: 66,53 лв.

Forever Garcinia Plus
Диетична хранителна добавка с гарциния камбоджия
Предлагаме ви активните съставки на хидролимонената киселина от плодовете на дървото Гарциния Камбоджия. Идеалният спътник на всяка диета за отслабване, тази хранителна добавка подпомага естествената обмяна на веществата на тялото и същевременно контролира апетита, като създава чувство на ситост. Съдържа и хромен пиколинат, минерална съставка, липсваща в почти всички диети, но абсолютно необходима за добрата обмяна на веществата.
   
  Image

Код: 289
120 капсули
  Цена: 76,11 лв

 Forever Lean
Форевър лийн
Форевър лийн съдържа две революционни съставки, които допринасят за намаляване на усвояването на калории от мазнини и въглехидрати. Съчетани с физически упражнения и здравословни хранителни навици, те могат да ви помогнат да постигнете идеалното си тегло.
     

 Image

Код: 23
57 г
  Цена: 7,06 лв.

Fast Break Energy Bar
Енергиен десерт
Невероятно вкусен и предоставящ всички витамини и минерали, от които тялото ви се нуждае, този лек сладък десерт може да замени едно цяло ядене. 220 калории.
      
   
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България