Статистика

Потребители: 678
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2578037

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Forever Aloe Pro-Set PDF Печат Е-мейл
Лак за коса с Алое  
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
За да отговори на очакванията на потребителите, загрижени за околната среда, Форевър Ливинг Продъктс специално създаде лак за коса с най-добрите съставки, но без спирт. Той не само предпазва косата ви, но и запазва прическата по-дълго.
Много от съществуващите спрейове за коса в магазините съдържат спирт. Запазвайки прическата по-дълго, спиртът може да увреди косата, като я дехидратира. Продължителната употреба на лак и пяна за коса, в които има спирт, води до запушване на фоликулите и покриването на косъма с твърда обвивка, която с течение на времето спира растежа на косъма, изсушава го и го обезцветява. Освен това други използвани химически съставки дразнят кожата и водят след себе си допълнителни проблеми с косата. Разбира се, околната среда също е жертва на химическите съставки в аерозолите.
Основните вещества в Лака за коса с Алое Вера са благоприятни за косата: дестилирана вода за възстановяване на влажността, загубена при прекаленото изсушаване от вятъра и слънцето, стабилизиран гел от Алое Вера за повишаване еластичността на косата и по-лесната манипулация с нея, и хидролизирани растителни протеини за възстановяване на хранителните вещества. Използван в съчетание с Шампоана и Балсама с Алое и жожоба, Лакът за коса с Алое дава още по-голяма защита на косата. Освен това сам по себе си той е отличен омекотяващ и фиксиращ лосион. Нанесен на няколко леки слоя (като изчакате да изсъхне след всяко нанасяне), той фиксира безупречно и придава здравословен блясък.
Опаковката е достатъчно компактна, за да бъде с вас където и да сте. Сега вече можете да изглеждате както пожелаете, докато косата получава най-доброто с Aloe Pro-Set.
 Image 
СЪСТАВКИ
Дестилирана вода, стабилизиран гел от Алое Вера, пропилен гликол, PVP, глицерин, пантенол (провитамин В5), хидролизирани растителни протеини, Олет-10, аромат, диметикон съ-многовалентен алкохол, тетранатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, триетаноламин, метилхлороизотиазолинон, метилизотиазолинон.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
От разстояние около 30 см напръскайте косата равномерно. Направете желаната прическа и изсушете. Ако е необходимо, повторете процедурата.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Фиксира, без да уврежда косата.
  • Овлажнява.
  • Омекотява.
  • Не съдържа спирт.
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България