Статистика

Потребители: 685
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2588713

Още за...

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Напитки с Алое PDF Печат Е-мейл

Алое Вера съдържа над 200 полезни съставки, сред които 20 минерала, 18 аминокиселини и 12 витамина. Предлагаме ви полезните качества на това уникално растение в четири разновидности на пресния, натурален и стабилизиран Алое Вера гел, за да се радвате на повече енергия и здраве.
 


Image

Код: 15
1 литър
Цена: 50,91 лв.

 
 
Гел от Алое Вера
От дълбока древност Алое Вера е известно на човечеството като едно от най-полезните растения на земята, което намира широко приложение в много страни по света. Днес, благодарение на Форевър Ливинг Продъктс, 100% стабилизирания гел от Алое Вера може да стане част и от вашият хранителен режим. Това невероятно растение съдържа над 200 различни компонента, сред които 18 аминокиселини, 8 незаменими аминокиселини, витамини и минерали. Гелът от Алое Вера може дори да бъде наречен най-съвършеният натурален растителен сок. Нека легендарните качества на Алое Вера да променят живота ви!

 Image

Код: 196
1 литър
Цена: 69,56 лв.

 
 
Напитка с Алое Вера при ставни проблеми
Забележителна комбинация на чистия, стабилизиран гел от Алое Вера на Форевър Ливинг с глюкозамин, хондроитин, метил сулфонил метан (МСМ) и витамин С, предназначена да помага на организма да поддържа здрави и подвижни ставите и да облекчава болката. Сам по себе си гелът от Алое Вера съдържа хранителни вещества, които подсилват имунната система, облекчават възпалителните процеси и заздравяват съединителните тъкани, а в тази комбинация той образува формула с изразен ефект, която се усвоява изключително лесно поради течната форма на Forever Freedom.

Image 

Код: 34
1 литър
Цена: 50,91 лв.

 

Нектар от Алое и боровинки
В невероятно полезния гел от Алое Вера сме добавили освежаващ концентрат от ябълка и червени боровинки, за да ви предложим аромат, който ще се хареса на цялото семейство. Но нека страхотният вкус не ви заблуждава, тази напитка съдържа и невероятно разнообразие от полезни съставки. В нея има витамини С и А, както и калий и натурален сок от червени боровинки. Всичко това е добавено към цялата съкровищница на нашия гел от Алое Вера. Опитайте го! Ще ви хареса!

   Image

Код: 77
1 литър
Цена: 55,44 лв

Нектар от Алое Вера и праскови
Вече можете да се насладите на полезните качества на нашия гел от Алое Вера, но с вкусен плодов аромат и парченца Алое Вера, напоени с уханието на слънчеви узрели праскови. Този нектар ви предлага разнообразие, удоволствие и вкусова наслада, като същевременно ви дава всички витамини, минерали и аминокиселини на нашия пресен, стабилизиран гел от Алое Вера. Естественият концентрат и аромат на праскови придават на нектара свежест и разкошен вкус.
 
 
 

Image

Код: 262
473 мл
  Цена: 53,43 лв.

Forever Pomesteen Power
Плодова напитка с антиоксидантно действие
Патентованата формула на Pomesteen Power има превъзходен вкус и съдържа плодови сокове и екстракти от нар, мангостан, малина, къпина, синя боровинка и гроздово семе. Всички съставки на новата антиоксидантна напитка на ФЛП имат изключително висок капацитет на поглъщане на кислородни радикали (ORAC), и най-вече соковете от нар и мангостан. Стойността ORAC, или капацитетът на поглъщане на кислородни радикали, е индикатор до каква степен един антиоксидант успява да се противопостави на вредното въздействие на свободните радикали. Насладете се на невероятната сила на антиоксидантите от нар, мангостан и други екзотични плодове във Forever Pomesteen Power!
   
 

Image

Код: 440
  250мл
  Цена: 6,55 лв.

FAB X Forever Active Boost ново
ФАБ Х Форевър актив бууст
Енергийната напитка ФАБ X е диетична алтернатива за повече жизненост с всички витамини, аминокиселини и електролити, но без никакви калории, въглехидрати и захари. Заредете се с незабавна и дългосрочна енергия с ФАБ Х, запазвайки елегантната си линия. Новата напитка на Форевър може да ви даде сили да свършите всичко в натоварения ден.
   
 

Image

Код: 321
  250мл
  Цена: 6,55 лв.

FAB Forever Active Boost Natural Energy Drink ново
ФАБ Натурална енергийна напитка
ФАБ е фантастичен нов продукт на ФЛП, който ще ви зареди с енергия за да се справите с всички задачи през натовареният ден. Тя комбинира гел от алое с патентована смес от адаптогенни билки, витамини и други съставки, за да ви изпълни със сили и жизненост. Незабавното действие се дължи на екстракта от гуарана, а дълготрайното на технологията ADX7, разработена от водещ руски учен и изследовател в областта на спорта.
   
 

Image

Код: 306 (кутия 30 бр.)
Код: 323 (1 бр.)
  Цена: 207,16 лв. за кутия

7,56 лв. за бр.

 
Джобен фрийдъм
  Насладете се на всички полезни свойства на Форевър фрийдъм в съчетание с екзотичния аромат на нар. Удобната и лесна за носене опаковка предлага полезни за здравето съставки - нашият патентован, стабилизиран гел от алое вера, плюс глюкозамин, хондроитин и МСМ, заедно със сладкия и богат на антиоксиданти сок от нар. Грабнете малка опаковка, отворете и се насладете на всички полезни свойства на уникалната напитка Джобен фрийдъм!
   
 

Image

Код: 270 (кутия 30 бр.)
Код: 322 (1 бр.)
Цена: 176,92 лв. за кутия
6,55 лв. за бр.
 

 
Джобно алое
Вие обичате полезните свойства на гела от алое вера. Обичате и сладкия, питателен вкус и антиоксидантната сила на напитката Pomesteen Power. Форевър Ливинг взе най-доброто от тези две напитки и ги съчета в една удобна за носене опаковка. Пийте „Джобно алое” по всяко време и на всяко място - на работа, в колата или дори в планината. Просто извадете меката опаковка от джоба си, откъснете горната й част и изпийте вкусната и полезна комбинация от алое и най-добрите плодови антиоксиданти.
   
 

 Image

Код: 200
25 пакетчета
  Цена: 35,28 лв.

 Aloe Blossom Herbal Tea
Билков чай от цветчета на Алое
Това е най-добрият билков чай на пазара – с цветчета от алое и изтънчен аромат на канела и джинджифил от Китай, уханен карамфил от Мадагаскар, успокояващ бахар от Ямайка, свежи портокалови кори (пълни с витамин C), кардамон, копър, лайка, листа от къпина и gymnema sylvestre. Той има естествено ниско съдържание на калории и е без кофеин. Вкусът му е още по-неповторим в съчетание с нашия чист мед Forever Bee Honey.
 
Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България