Статистика

Потребители: 685
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2588687

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Rehydrating Toner PDF Печат Е-мейл
 
Хидратиращ тоник за лице 
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Rehydrating Toner е формула, която не изсушава и не съдържа спирт. Основни съставки са натуралното Алое и североамериканският храст знахарска леска (Hamamelis Virginiana), както и специални овлажнители и растителни екстракти за тонизиране. Съдържа и колаген и алантоин за успокояване на клетките.
Хидратиращият тоник за лице е предназначен за премахване на последните следи от почистващия лосион, на замърсявания и мъртви клетки от повърхността на кожата, като по този начин осигурява добра хигиена, тонизира и свива порите. Премахва остатъчната мазнина и мръсотия, като едновременно с това ободрява кожата и тя става чиста, гладка и свежа. Стимулира кръвообръщението и подобрява хидратацията, докато почиства нежно.

 Image

Код: 338
120 мл
  Цена: 26,85 лв.
 

СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (Стабилизиран гел от Алое Вера), дестилирана вода, дестилат (неалкохолен) на Hammamelis Virginiana, пропилен гликол, разтворим колаген, хидролизиран еластин, екстракт от лимон, екстракт от краставица, екстракт от хвощ, екстракт от лайка, екстракт от черен оман, екстракт от розмарин, натриев PCA, натриев лактат, алантоин, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, имидазолидинил карбамид, метилпарабен, ментол, аромат.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Напоете памучен тампон с Хидратиращия тоник за лице и нанесете с леки движения нагоре и навън, като внимавате да не засегнете очите. Продължете, докато тампонът остане чист. Вашата кожа сега се чувства безупречно чиста и спокойна, а порите са стегнати.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Тонизира и овлажнява кожата.
  • Не съдържа спирт.
  • Съдържа Алое Вера, знахарска леска, растителни екстракти и колаген.
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България