Статистика

Потребители: 685
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2588686

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Exfoliating Cleanser PDF Печат Е-мейл
 
Ексфолиращ почистващ лосион 
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Exfoliating Cleanser съдържа хипоалергични съставки. Той е лек, неомазняващ и недразнещ лосион с балансирано рН и овлажняващи агенти. Бързо и напълно премахва грима и замърсяванията от ежедневието, както и невидимите остатъци от кожни клетки, които се лющят по естествен начин. Може да се използва като първа стъпка, подготвяща кожата преди нанасяне на маската за лице от Aloe Fleur de Jouvence или просто като част от всекидневната ни възстановителна програма с Алое. Ексфолииращият почистващ лосион съдържа точната пропорция от масло и вода за успешното почистване на кожата.

 Image

Код:339
120 мл
  Цена: 26,85 лв.
 

СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от Алое Вера, дестилирана вода, хидрогенизиран полиизобутен, С12-15 алкил бензоат, глицерилов стеарат, цетилов алкохол, бутилен гликол, натриев лаурет сулфат, полиетиленгликол-100 стеарат, диоктил адипат, октил стеарат, октил палмитат, масло от жожоба, триетаноламин, карбомер, ксантанова смола, алантоин, аскорбинова киселина (витамин С), диметикон, диазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, аромат.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете няколко капки от Ексфолииращия почистващ лосион на върха на пръстите и бавно втрийте в цялата област на лицето и шията с леки кръгови движения. За да свалите грима, повърхностното замърсяване и мъртвите кожни клетки, нежно ги отстранете с навлажнен памучен тампон или кърпичка, след което ще почувствате чистотата и мекотата на кожата. Нанесете Хидратиращ тоник за лице, ако не планирате да приложите пълната възстановителна програма за красота Fleur de Jouvence с Алое.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Ексфолииращият почистващ лосион е нежен и мек лосион за премахване на грима от лицето и очите, с добавен витамин С.
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България