Статистика

Потребители: 685
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2588683

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Facial Contour Mask Powder PDF Печат Е-мейл
 
Маска за лице 
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Facial Contour Mask Powder е уникална комбинация от богати съставки, подбрани заради специалните си способности да успокояват кожата и да почистват порите. Смесва се идеално с Активизиращия лосион за лице и създава лесен за нанасяне върху лицето и шията лосион. Албуменът и малто-декстринът имат изпъващи и стягащи свойства, а каолинът абсорбира излишната мазнина. Алантоинът, черният оман и лайката успокояват и възстановяват клетките на кожата, като ускоряват растежа на новите клетки.

 Image

Код: 341
30 г
  Цена: 38,22 лв.
 

СЪСТАВКИ
Албумен, малтодекстрин (царевично нишесте), каолин, алантоин, екстракт от черен оман (Symphytum Officinale), екстракт от лайка (Anthemis Nobilis), диазолидинил карбамид, аромат, D&C червено №27 (алуминиево езеро).
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Употребява се с Активизиращия лосион за лице за приготвяне на уникален разтвор за третиране на лицето. Смесете една чаена лъжичка от Маската за лице с около една чаена лъжичка Активизиращ лосион за лице капка по капка, докато се получи консистенция на рядък лосион. С четката нанесете плътен слой върху лицето с движения нагоре и навън. Започнете от основата на шията и нанесете върху лицето, шията и зад ушите. Заемете легнало положение и избягвайте движението на лицето в продължение на около 30 минути (по-кратко при чувствителна кожа). Свалете маската, като най-напред омекотите с леко затоплена влажна кърпа и след това нежно изплакнете лицето и шията с топла вода.
Бележка: Може да почувствате свиване на мускулите малко след нанасянето на сместа. В отделни случаи за кратко време може да се получи лек сърбеж. Ако това се случи, натиснете плътно с върха на пръста си това място до спиране на сърбежа. НЕ РАЗТРИВАЙТЕ И НЕ ДРАСКАЙТЕ.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Смесва се с Активизиращ лосион за лице.
  • Успокоява, почиства и затяга кожата.
  • Съдържа лайка и черен оман, които успокояват чувствителната кожа.
  • Може да се комбинира с половин чаена лъжичка мед (сместа не става толкова твърда при изсъхване и може да се нанесе и под очите).
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България