Статистика

Потребители: 685
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2588697

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Aloe Activator PDF Печат Е-мейл
 
Активизиращ лосион за лице  
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Алое Активатор може да се закупи или като част от възстановителната козметична програма Fleur de Jouvence, или самостоятелно. Той представлява чист стабилизиран гел от Алое Вера с алантоин – органично вещество, подпомагащо растежа и обновяването на клетките. В Алое Активатор съдържанието на Алое Вера е най-високо от всички наши продукти. Той съдържа и метилпарабен за запазване на свежестта и за предпазване на кожата от микробни инфекции.

 Image

Код: 343
120 мл
  Цена: 26,85 лв.
 

Алое Активатор е отлично овлажняващо вещество, в чийто състав има ензими, аминокиселини и полизахариди. Той е идеалният партньор на нашата маска за лице Facial Contour Mask Powder, с която влиза в синергично взаимодействие, за да почисти, овлажни и успокои кожата на лицето. Маската от­странява старите мъртви клетки и придава младежки, жизнен и здрав вид на лицето. Нивото на pH на Алое Активатора е 4.5, което го прави подходящ дори за най-чувствителната кожа (като тази около очите).
Алое Активаторът има невероятно много приложения. Макар и принципно да се смята за част от козметичната програма Fleur de Jouvence, той е изключително ефективен и като самостоятелно използван продукт за най-различни други цели. Можете да използвате Алое Активатора като средство за почистване, освежаване и стягане на кожата. За целта напоете памуче с Алое Активатор и нежно втрийте в кожата на лицето и шията. За успокояване на зачервена и чувствителна кожа, напръскайте кожата на лицето с Алое Активатор. Смесен едно към едно с дестилирана вода или физиологичен разтвор, Алое Активатор може да се капе в очите, ушите и носа с отлични резултати. Спортистите пък го смятат за много добро болкоуспокояващо средство при леки травми, тъй като има противовъзпалително действие. За целта Алое Активатор се втрива директно в кожата на нараненото място или с него се приготвя компрес
СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (Стабилизиран гел от Алое Вера), алантоин, метилпарабен.
КОЛИЧЕСТВО
120 мл когато се закупува поотделно
60 мл в комплекта Fleur de Jouvence
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Употребява се като част от програмата Fleur de Jouvence или самостоятелно за почистване на кожата, като капки за очи, уши и нос (разреден 1:1 с дестилирана вода или физиологичен разтвор).
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Гел от Алое Вера с алантоин.
  • Превъзходен овлажняващ и почистващ агент.
  • Ефикасен за гаргара, капки за очи и уши, спрей за нос (разредете в съотношение 1:1 с дестилирана вода или физиологичен разтвор).
  • Идеален за компрес при спортни травми.
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България