Статистика

Потребители: 685
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2588680

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Forever Aloe Scrub PDF Печат Е-мейл
 
Ексфолиант с Алое
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Когато желаете да почистите кожата си в дълбочина, изберете Forever Aloe Scrub. С уникалната си комбинация от стабилизиран гел от Алое Вера и микросфери от чисто масло от жожоба, Ексфолиантът с Алое е достатъчно нежен за ежедневна употреба и достатъчно силен, за да почисти в дълбочина деликатните пори на кожата. Съчетани, тези две естествени съставки почистват кожата вследствие на собствения й процес на възпроизвеждане, като едновременно с това не допускат изсушаване и увреждане както при синтетичните почистващи препарати.
Forever Aloe Scrub се грижи за кожата. Съдържа основа от стабилизиран гел от Алое Вера с естествени перлички от жожоба, на които се дължи ексфолииращият ефект. Този продукт е създаден за цялата кожа, включително лицето, за да премахне нежно мъртвите клетки и ненужните вещества, които запушват порите и развалят добрия вид на кожата. Клетките на кожата се възпроизвеждат на всеки 21-28 дни. С помощта на нежното действие на Ексфолианта с Алое кожата е наистина чиста, рискът от запушване на пори е намален и новите клетки могат да стигат повърхността, което прави кожата свежа и лъчезарна.

 Image

Код: 238
99 г
  Цена: 31,75 лв.
 

СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от Алое Вера, дестилирана вода, хидрогенизирано масло от жожоба, глицерилов стеарат, пропилен гликол, натриев кокоил изетионат, лаураминов оксид, цетилов алкохол, кокамидопропил бетаин, полиетиленгликол-100 стеарат, хидриран силициев двуокис, натриев лактат, токоферол (натурален витамин Е), лимонена киселина, аскорбинова киселина, диазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, аромат, FD&C синьо №1.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете върху мокрото лице или тяло и нежно масажирайте кожата с мокрите върхове на пръстите (като внимателно избягвате очите) с кръгови движения в продължение на около две-три минути. Ако е необходимо, добавете още вода. Изплакнете обилно и подсушете с чиста и мека кърпа.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Естествен ексфолиант за лице и тяло.
  • Подготвя кожата за овлажняване.
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България