Статистика

Потребители: 685
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2588712

Още за...

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Пчелни продукти PDF Печат Е-мейл
Ние притежаваме едни от най-многобройните пчелни кошери в света и използваме най-съвременно патентовано оборудване за събиране и съхранение на съставките в най-чистия им вид. Пчелите ни обитават високопланински пустинни области далеч от каквито и да било замърсявания и пестициди.
 

 Forever Bee Honey

Код: 207
500 г
  Цена: 33,77 лв.

 

Forever Bee Honey
Пчелен мед
Искате ли да опитате нещо сладко, но природосъобразно? Нашият 100% чист пчелен мед подслажда всичко, което обичате и можете спокойно да го консумирате, защото е полезен за вашето здраве. Въглехидратите и минералите като калций и фосфор превръщат пчелният мед на Форевър в отличен източник на енергия. Той предлага невероятен коктейл от витамини, минерали, ензими, протеини и аминокиселини. Изхвърлете всички изкуствени подсладители! Forever Bee Honey е всичко, от което се нуждаете! Около 70 калории в една супена лъжица
    

 Forever Royal Jelly

Код: 36
60 таблетки
  Цена: 66,53 лв.

Forever Royal Jelly
Пчелно млечице
Търсите извора на младостта? Открихте го! Нашето 100% натурално пчелно млечице, създавано от пчелите за храна на пчелата-майка е известно със свойствата си да подпомага обмяната на веществата, да дава енергия, да се бори със стреса, да намалява последствията от стареенето и да отстранява умората. То е специално съчетано с ензими и съдържа също протеини, минерали, витамини А, C, D, E и B комплекс, всички 8 незаменими аминокиселини, плюс 10 заменими.
     

 Forever Bee Propolis

Код: 27
60 таблетки
  Цена: 64,01 лв.

Forever Bee Propolis
Пчелен прополис
Предложете на цялото си семейство този чист и естествен продукт, известен като най-ефикасния природен антибиотик. Прополисът представлява антибиотично вещест­во, събирано от пчелите, за да поддържат кошерите си стерилни и да се предпазват от инфекции. Той съдържа 22 аминокиселини, витамини от групата B комплекс и е подсилен с пчелно млечице. 500 мг в една таблетка.
     

 Forever Bee Pollen

Код: 26
100 таблетки
  Цена: 30,75 лв.

Forever Bee Pollen
Пчелен прашец
Пчелният прашец предлага витамини C, D, E, K, бетакаротин (витамин A), B комплекс, минерали, ензими, коензими, растителни мастни киселини, въглехидрати, протеини и 22 аминокиселини (включително 8-те незаменими). Дава енергия и издръжливост, допринася за поддържане здравето на кръвоносната, храносмилателната, имунната и нервната системи. 500 мг в една таблетка.
 

 

 
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България