Статистика

Потребители: 686
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2591072

Още за...

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Aloe Eye Makeup Remover PDF Печат Е-мейл
 
Лосион с Алое за почистване на грим
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Уникална формула с Алое Вера гел, която нежно, но ефективно почиства кожата от грима. Меките съставки ви дават възможност да се насладите на почистващите свойства на една формула без масла. Основната съставка е гел от Алое Барбадензис (нашият стабилизиран гел от Алое Вера) с успокояващите и подхранващи свойства на това нежно към кожата растение.
Динатриевият кокоамфодиацетат, полисорбат 20 и натриево-лауроиловите овесени аминокиселини премахват грима, докато захарозният кокоат защитава, овлажнява и успокоява кожата.
Този нежен лосион за почистване е еднакво ефикасен при гримове на маслена и на водна основа. Aloe Eye Makeup Remover е необходимост за всяка жена, която използва грим.

 Image

Код: 186
118 мл.
  Цена: 22,18 лв.
 

СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от Алое Вера), вода, динатриев кокоамфодиацетат, полисорбат 20, захарозен кокоат, натриево-лауроилови овесени аминокиселини, хидроксиетилцелулоза, феноксиетанол, метилпарабен, пропилпарабен, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Напоете малък памучен тампон с лосиона. Докоснете затворените очи, изчакайте няколко секунди, като леко притискате, за да може да проникне в миглите и цялата област на очите. След това избършете миглите с движение надолу, за да отстраните спиралата окончателно. Сега можете да изплакнете с леко хладка вода или с чист, влажен памучен тампон преди да нанесете Крем против бръчки около очите – Forever Alluring Eyes в областта на очите. Ако е необходимо, повторете процедурата.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Формула на основата на Алое, без масла.
  • Нежно омекотява и подхранва миглите.
  • Премахва грима на мастна и на водна основа, без да се налага разтриване или увреждане на нежната област около очите.
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България