Статистика

Потребители: 685
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2588694

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Herbal Tea PDF Печат Е-мейл
 
Билков чай от цветчета на Алое
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Aloe Blossom Herbal Tea е естествена смесица от листа, билки и подправки, специално приготвени, за да се насладите на един изключително богат аромат. Билковият чай от цветчета на Алое създава топла ароматична атмосфера и ви успокоява и отпуска. Изцяло без кофеин, той ободрява и укрепва организма. Топъл или студен, Aloe Blossom Herbal Tea е страхотен на вкус и лесен за употреба. Всяка негова съставка е подбрана заради тонизиращия си ефект при всички случаи на стрес в напрегнатия ден: канела за свежест, портокалова кора и карамфил за топъл плодов аромат, бахар и джинджифил за успокояване. Това е действително международен продукт, със съставки от Китай, Ямайка, Египет и Индия, както и цветчета от Алое от нашите плантации. Ниско калорична, освежителна напитка, приемана с дневната дажба течности, Aloe Blossom Herbal Tea потиска апетита по естествен начин и се комбинира много добре с хранителния ви режим.

 Image

Код: 200
25 пакетчета
  Цена: 35,28 лв.
 

СЪСТАВКИ
Канела, портокалови кори, карамфил, листа от къпина, бахар, копър, джинджифил, кардамон, лайка, Gymnema Sylvestre, цветчета от Алое.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Aloe Blossom Herbal Tea може да се пие горещ или студен, според предпочитанията. Едно пакетче чай е достатъчно за направата на 1,5 л чай. Пълни инструкции може да намерите на всяка кутия.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Нискокалоричен.
  • Не съдържа кофеин.
  • Потиска апетита по естествен начин.
 
Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България