Статистика

Потребители: 625
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2554491

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Привлекателни през лятото с антицелулитната програма на ФЛП PDF Печат Е-мейл


Дойде времето на летните отпуски. Това е сезонът на късите поли и панталонки, на леките дрехи, а за по-смелите – и на банските. След като си крил тялото си толкова месеци, понякога е доста шокиращо / смущаващо да се разголиш. Зимното ядене, сладкишите и липсата на движение оставят следа върху тялото. Затова нека си направим план още днес как да влезем във форма.

КАКВО Е ЦЕЛУЛИТ?
Знаем, че 95% от жените по света страдат от този проблем в различна степен. Мъжете казват, че нямат целулит. При тях се нарича “любовни дръжки”! Всъщност причината жените да са по-предразположени от мъжете е, че те раждат, мастните им клетки са разположени хоризонтално, а не вертикално и се натрупват на места, които не са характерни за мъжете. Вече е станало твърде актуално да имаш целулит и да се опитваш да се отървеш от него. Проблемът с целулита не е в наднорменото тегло, а в неправилното функциониране на лимфната система – отходните тръби, изчистващи организма ни от токсини.

Натрупване на токсини може да се получи от пиене на много чай или кафе. Бъбреците ни не могат да се справят с повече от четири чаши дневно. Кофеинът и алкохолът допълнително влошават положението, и ако не пиете поне по 8 чаши вода дневно, токсините без съмнение остават в организма ви. С течение на времето нашите “отходни тръби” започват да се напукват и токсични отпадъци, които наричаме целулит, изтичат към мастните клетки. Представете си, че целулитът е течност, която бавно запълва все по-голямо пространство в клетката. Това води до намаляването на кислорода и кръвта в клетката, което я прави нестабилна и я превръща в нездрава клетка. Тя става твърда, подува се и придава на кожата тази непривлекателна неравност.

ПЕТТЕ СТАДИЯ НА ЦЕЛУЛИТА
  • Почти не се забелязва, ако не се натисне кожата.
  • Появяват се леки неравности по повърхността на кожата.
  • С втвърдяването на целулита кръвообращението става неравномерно и по краката се появяват забележими по-хладни и по-топли области. Кожата става по-лесно наранима и започват да се забелязват малки спукани капиляри, поради прогресиращото разпадане на лимфната система.
  • На този етап целулитът става още по-твърд и определени области стават чувствителни при допир. Неравностите по кожата са все по-изявени.
  • Целулитът вече е толкова твърд, че за съжаление само хирургическа намеса би могла да ви отърве от него.

КОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО С АЛОЕ
Body Toning Kit
Преди години французите откриват, че коктейл от билкови екстракти, прилаган върху кожата, помага за извличането на целулита от мастните клетки. Сред тези билки са бръшлян, коча билка, клематис и хвощ. Форевър Ливинг комбинира тези ефикасни билки с Алое Вера. То ги пренася дълбоко в клетките на кожата, за да извлекат целулита от тях. Но Алоето подпомага и възстановяването на увредените тъкани и преустановява процеса на изтичане на токсини към мастните клетки. Така лимфната система пълноценно изхвърля токсините от организма, вместо да се задържат в него. Канеленото и джинджифиленото масло са загряващи вещества, които отварят порите, за да проникнат кремовете по-бързо.

ЗА БЕЗУПРЕЧНА КОЖА
Стъпка 1: Почистете проблемните области с гела за душ Aloe Bath Gelee и с помощта на естествената люфа, включена в комплекта. Движете люфата в посока към сърцето.

Стъпка 2: Измерете и отбележете областите, които ще опаковате във фолио (горната част на краката над коленете, ръцете над лактите, долната част на торса – под гръдната кост).

Стъпка 3: Нанесете тонизиращия крем Aloe Body Toner и обвийте с прозрачното фолио 2-3 пъти с движения по посока на сърцето, но не стягайте много. Отпуснете се за един час. Кожата ви ще се загрее силно и ще се зачерви. Това е нормално и означава, че кремът действа.

Стъпка 4: Развийте фолиото и измерете отново. След това нанесете крема за тяло Body Conditioning Crème, за да продължи процесът и през следващите 12-24 часа. Кремът можете да нанесете и по такива части от тялото, които не бива да се увиват с фолио - брадичката, гръдната кост, гърба и краката под коляното. Като цяло ефектът му е по-нежен от този на Aloe Body Toner.


Хранителни препоръки

Препоръчва се консумация на храни, богати на антиоксиданти – витамин С, витамин Е, каротини, флавоноиди, цинк и селен, също така и на растителни влакнини. Това означава диета, богата на разнообразни зеленчуци и плодове - по-възможност консумирани сурови, пълнозърнест хляб, ядки, риба и постни меса, заместване на животинските мазнини с растителни (за предпочитане зехтин). Известно е, че антиоксидантите защитават организма от окислителното действие на свободните радикали, които се образуват в организма при нормалните обменни процеси, под влияние на йонизиращи лъчения, токсични вещества, лекарства, при възпалителни процеси. Те увреждат клетките и предизвикват дегенеративни промени в тъканите. Витамин С освен като антиоксидант, има специална роля при синтеза на колагена, “циментиращото” вещество между клетките, което придава еластичността на кожата и съединителните тъкани. Препоръчва се също пиенето на много вода – поне 2 литра дневно. Диетата не може да елиминира проблема с целулита, но може да подпомогне неговото повлияване, да предотврати неговото задълбочаване.

ЗАПОМНЕТЕ!
Колко пъти и колко често?
Комплектът съдържа продукти за около шест процедури и е достатъчен за начален курс. Две процедури седмично през първите три седмици и след това по една на всеки 3-4 седмици за поддържане на здрава съдова система.
Масажирайте ежедневно всички проблемни области с Гела за душ и вана и с люфата. Пийте някоя от разновидностите на гела от Алое Вера, за да поддържате доброто състояние на съдовата си система.
Добавете и четири от нашите добавки, които също заздравяват съдовите стени: Absorbent-C, Arctic Sea, Nature-Min и A-Beta-CarE. 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България