Статистика

Потребители: 678
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2578122

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Невероятният Алое активатор PDF Печат Е-мейлАлое Активатор представлява чист стабилизиран гел от Алое Вера извлечен от узрели листа на растението Алое Вера, стабилизиран (и стандартизиран), така че да съхрани целият лечебен и хранителен потенциал на пресния гел за период от пет години с алантоин – органично вещество подпомагащо растежа и обновяването на клетките. В Алое Активатор съдържанието на Алое Вера е най-високо от всички наши продукти – 98,99%. Той  предпазва кожата ви от микробни инфекции. Алое Активатор е отлично овлажняващо вещество, в чийто състав има ензими, аминокиселини и полизахариди. Нивото на pH на Алое Активатора е 4.5, което го прави достатъчно нежен дори за най-чувствителната кожата (като тази около очите).
Алое Активаторът е има невероятно много приложения. Макар и принципно да е смятан за част от козметичната програма Fleur de Jouvence той е изключително ефективен сам по себе си за най-различни други цели. Можете да използвате Алое Активатора като средство за почистване, освежаване и стягане на кожата. За целта напоете памуче с Алое Активатор и нежно втрийте в кожата на лицето и шията. За успокояване на зачервена и чувствителна кожа, напръскайте кожата на лицето с Алое Активатор.
Лекари и лечители използват Aloe Activator за лечение на редица дерматологични заболявания, като дерматози, хронични улцерозни състояния, при акутни (възпалителни) рани по кожата, мускулите, сухoжилията и ставите, при артритни заболявания, при алергии, при бактериални, вирусни и гъбични инфекции на кожата и тялото, при поражения от топлина, радиация и химически изгаряния, при предоперационни и следоперационни травми, при ухапвания от неотровни насекоми (пчели, оси, комари, паяци и други), при болезнени раздразнения, отоци, възпаления, некрози, спазми на мускулите или патологични изменения, диабетни рани и др.
Спортистите пък го смятат за много добро болкоуспокояващо средство при леки травми, тъй като има противовъзпалително действие. За целта Алое Активатор се втрива директно в кожата на нараненото място, или се прави компрес с него.

Показания:
Няма точка от човешкото тяло, където не би могъл да се използва. Няма препарат, с който да не може да се съчетае. Нещо повече - удвоява ефекта от приложението на всеки препарат (осигурява му добър терен за действие и максимална резорбируемост). Aloe Activator вече с успех е бил прилаган повече от 20 години и дори списъкът по-долу да Ви идглежда дълъг, без съмнение той не е напълно изчерпателен. Той може да служи по-скоро като насочващ за лекарите и лечителите за възможните употреби.
Aloe Activator е прилаган с изключителен успех при: екземи, дерматити, акне, импетиго, себорея, алопеция, склеродерма, псориазис, херпес симплекс, брадавици, декубитални язви - decubitos ulcers (bed sores), chronic leg ulcers, radiation ulcers, abrasions, обриви (и алергични), контузии, при възпаления на сухожилията, при възпаление на клепачите и ушите, при различни заболявания на очите,  при рани (на диабетици също) , при остри възпаления на горните дихателни пътища, грип, хрема, синузит, астма и бронхити, при болки в ушите и гърлото, при хемороиди и много други.

Начин на приложение и дозировка:
Във всички случаи паралелно е препоръчително да се приема Aloe Vera Gel (код: 15), Прополис таблетки (код: 27) и Absorbent-C (код: 48).
• В носа - капват се по една-две капки във всяка ноздра и силно се смърка, така че капките да се разпрашат и да попаднат колкото се може по-навътре и върху по-голяма площ.
• В ушите - капва се по една-две капки в едното ухо. Лежи се на една страна около 15 минути, след което се поставя памуче в ухото и процедурата се повтаря с другото ухо.
• Инхалации (при бронхиална астма, бронхити) - една чаена лъжичка от активатора се изсипва в чаша вряща вода за инхалации. За тези астматици, които не понасят горещата пара, за предпочитане е да се капнат 1-2 капки Aloe Activator по-навътре в носа и да се смръкнат, така че да се разпръснат в горните дихателни пътища и с вдишания въздух да попаднат в трахеята (или да се вдишва така наречената "алоева мъгла" - поставя се Aloe Activator или гел в разпръсквач и се впръсква в носа).
• При уморени очи, конюнктивит , при сухота в очите и при други проблеми с очите се капе по 1 капка във всяко око 3-4 пъти на ден - за повече информация виж статията  Алое Вера в офталмологията 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България