Статистика

Потребители: 685
Новини: 307
Връзки: 3
Посетители: 2588654

Сертификати

сертификат за качество за пчелни продукти Kosher Rating

Сертификат за качество от Сдружението на Ислямските държави.

Продуктите не са тествани върху животни.Not tested on animals

Aloe Vera сертификат
<br />The International Aloe Science Council

Forever Bee Propolis PDF Печат Е-мейл
Пчелен прополис
 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Когато стане дума за пчели, най-напред се сещаме за меда и прашеца, но има още едно чудотворно вещество. Прополисът представлява лепкава смола, отделяна от дърветата. Пчелите го събират, преработват и облепват кошерите си с него, за да се предпазят от микроби. Всъщност наименованието „прополис“ идва от гръцки и значи „пред града“, т.е. прополисът предпазва от външна заплаха. Прополисът е на 5000 години, през които е доказал способността си да се справя с микробите. Асирийците използвали прополиса, за да лекуват рани и тумори, а гърците го използвали при абсцеси.
Един от най-ефикасните естествени антибиотици за всички времена, пчелният прополис помага за поддържане на отлично здраве, като укрепва имунната система. Толкова ефикасни са антибактериалните, антивирусните и антипаразитните му свойства, че вътрешността на пчелния кошер е далеч по-стерилна от повечето операционни зали. Една особено силна бактерия, наречена MRSA, която не се поддава на никой друг антибиотик, проявява изключителна чувствителност към прополиса.

 Image

Код: 27
60 таблетки
  Цена: 64,01 лв.
  

Пчелният прополис на Форевър е събран от екологично чисти високопланински, пустинни области. За да се осигури още по-голяма чистота, се използват патентовани колектори за пчелен прополис. Forever Bee Propolis е 100% натурален, без допълнителни изкуствени консерванти, оцветители или аромати. Също така е отлична натурална храна, богата на питателни вещества – витамини, минерали, ензими, аминокиселини и много други микроелементи.
СЪСТАВКИ
Пчелен прополис (на прах) - 500 мг
Пчелен мед, изолиран соев протеин, рожков, силициев двуокис, аромат на бадем, стеаринова киселина, кроскармелозен натрий и пчелно млечице.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една таблетка два пъти на ден. Може да се смуче или да се дъвче.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Силен натурален антибиотик.
  • Подсилен с пчелно млечице.
  • Съдържа 22 аминокиселини, витамини В комплекс.
  • Облекчава симптомите на кашлица, простуда, грип и дихателни проблеми
 
< Предишна   Следваща >
Продукти от Алое Вера на FLP ® 2005 Златинка И Галин Радеви - Независими дистрибутори на FLP България